CATEGORIEËN

Draadloze schakelaars


Geen resultaten gevonden voor de filter!
1

Draadloze schakelaars bestelt u natuurlijk bij Kabeldirect

Bent u op zoek naar een schakelaar waarmee u uw bestaande licht en apparatuur draadloos en eenvoudig kunt bedienen? Dan is een draadloze schakelaar de ideale oplossing. Het is de perfecte oplossing voor het automatisch aan- of uitzetten van kerst- of sfeerverlichting. Wij hebben een ruim assortiment aan draadloze schakelaars. Bekijk ze hieronder! Onze draadloze schakelaars hebben een aan/uit functie en er zit standaard een afstandsbediening bij. Toch dient u bij de aanschaf van een draadloze schakelaar op een aantal dingen te letten. Ten eerste is het van belang om te weten wat het bereik van de schakelaar is. Dit verschilt namelijk per product. Ook het vermogen van de draadloze schakelaars kan verschillen. Let hier dus ook goed op in de productomschrijving.

Zoekt u een schakelaar voor buiten gebruik? Daarvoor bent u bij ons op het juiste adres. In de productomschrijving kunt u zien of de draadloze schakelaars geschikt zijn voor buiten gebruik. Deze schakelaars zijn IP44-gecertificeerd en spatwaterdicht. Tot slot verkopen wij schakelaar sets, maar ook losse schakelaars. Let hier dus ook goed op bij de aanschaf.

Bekijk hieronder ons assortiment aan draadloze schakelaars. Heeft u nog vragen of heeft u twijfels bij de aanschaf van een schakelaar? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bij vragen of voor professioneel advies kunt u tijdens onze openingstijden telefonisch of per mail contact met ons opnemen op +31 (0)85-2737303 of op [email protected] . Wij helpen u graag!