CATEGORIEËN

Kabelclips, kabelhouders en klembeugels

Niet alleen kabelbinders en tyraps helpen je met het wegwerken van kabels, ook kabelclips, kabelhouders en klembeugels zorgen voor een goed georganiseerd geheel. Met deze materialen zorg je ervoor dat een kabel of zijn plaats blijft of bundel je meerdere kabels zodat deze niet verstrikt raken. Wij van Kabeldirect hebben diverse soorten kabelclips, kabelhouders en klembeugels van verschillende A-merken zoals 3M, Goobay, InLine en Orico in ons assortiment.

lees meer...
Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2 3

Kabelclips

Om kabels weg te werken kun je gebruik maken van kabelclips. Deze worden vaak gebruikt om langs een plint of muur te plaatsen. Zo voorkom je losliggende kabels waardoor ongelukken kunnen gebeuren. Daarnaast zien je kabels er georganiseerd uit.

Kleuren en maten kabelclips

Kabelclips zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar zoals zwart en wit. Ook kun je kiezen uit ronde of platte kabelclips. De ronde kabelclips zijn verkrijgbaar in verschillende maten zoals 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 14 en 16 millimeter. Let er op dat een kabel niet te klem mag zitten in een clip. Dit kan ervoor zorgen dat een kabel beschadigd raakt of in het ergste geval breekt. Wanneer je de juiste maat kiest heb je jarenlang plezier van een goed weggewerkte kabel.

Kabelclips bevestigen

Er zijn twee veelvoorkomende manieren om kabelclips te bevestigen. Zo zijn er kabelclips die vast gespijkerd dienen te worden en er zijn verschillende soorten zelfklevende kabelclips. Het beste is om de kabel om de tien tot 15 centimeter vast te zetten. Zo zit de kabel goed vast en schiet deze niet snel los.

Kabelclips kunnen op verschillende plaatsen worden bevestigd, afhankelijk van de plek waar je de kabels wilt organiseren en welke type kabels je hebt. Je kan de kabelclips onder een bureau bevestigen zodat je werkplek georganiseerd is. Daarnaast kunnen kabelclips ook gemakkelijk bevestigd worden op een muur, de vloer, in een kast of achter de televisie.

Zelfklevende kabelclips

Zelfklevende kabelclips zijn een type kabelclip dat gemakkelijk kan worden bevestigd aan een oppervlak zonder dat je gaten hoeft te boren of schroeven hoeft te gebruiken. Deze kabelclips hebben een zelfklevende laag aan de onderkant waarmee ze stevig op een oppervlak kunnen worden geplakt. Deze kabelclips zijn eenvoudig te installeren en kunnen gemakkelijk worden verwijderd zonder het oppervlak te beschadigen. Houd er echter rekening mee dat de kleefkracht van de kabelclip afhankelijk is van de kwaliteit van de zelfklevende laag en de gladheid van het oppervlak. Als het oppervlak stoffig of vuil is, kan de kleefkracht afnemen.

Kabelhouders

Kabelhouders zijn ideaal om kabels op de juiste plaats te houden. Zo kan een kabelhouder worden gebruikt op de rand van je bureau of tafel. Zo kun je eenvoudig een USB kabel, koptelefoonkabel, audiokabel, internetkabel en een oplaadkabel op zijn plaats houden. Dit voorkomt dat de kabel in de knoop of beschadigd raakt. Zo geniet je van een langere levensduur en een georganiseerd bureau.

Kleuren en maten kabelhouders

Kabelhouders zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar zoals zwart, wit, grijs, blauw, groen, oranje en roze en kunnen afhankelijk van de maat 1, 5 of 7 kabels tegelijk kwijt. Onze zelfklevende kabelhouders zijn eenvoudig te plaatsen en je bent verzekerd van een stevige bevestiging.

Klembeugels

Klembeugels hebben als doel om elektrabuizen te klemmen. Zo kun je eenvoudig elektrabuizen monteren tegen een muur of plafond. Klembeugels worden vaker ook gebruikt om direct kabels in te klemmen.

Kleuren en maten Klembeugels

Klembeugels zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar zoals zwart, wit, grijs, crème en transparant en hebben een buisdiameter van bijvoorbeeld 16, 17, 18, 19 of 25 millimeter. De bevestiging gaat eenvoudig door middel van een schroef door het schroefgat. De verschillende klembeugels zijn onderling koppelbaar.

Kabelclips, kabelhouders en klembeugels kopen bij Kabeldirect.nl

Bij Kabeldirect kun je terecht voor kabelclips, kabelhouders en klembeugels. Kom je ergens niet uit, weet je niet welke materialen je allemaal nodig hebt of wil je gewoon wat extra advies? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Het is ons streven om je vragen dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op dé oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stel je vraag in onze live chat of stuur ons een mail.