CATEGORIEËN

Samsung & overige merken


Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2 3 4 5

Tablet accessoires bestelt u natuurlijk bij Kabeldirect

Uw tablet is niet compleet zonder accessoires. Voor deze accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Wat dacht u van een tablet hoesje of screenprotector voor optimale bescherming? Daarnaast verkopen wij diverse kabels & laders en nog veel meer accessoires voor uw tablet. Bekijk ons assortiment hieronder of lees verder voor meer informatie.

Optimale bescherming voor uw tablet

Natuurlijk wilt u uw tablet zo goed mogelijk beschermen tegen krassen, vuil en stof. Met de tablet hoesjes en screenprotectors van Kabeldirect is dit allemaal mogelijk. Bovendien geeft u uw tablet een mooier uiterlijk met een tablet hoes.

Opladen

Bent u op zoek naar een lader of kabel om uw tablet mee op te laden? Zoek dan niet verder en klik hier. Onze opladers en kabels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Ideaal als u uw eigen lader of kabel kwijt bent of als hij stuk is gegaan.

Overige accessoires voor uw tablet

Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw tablet, kunt u ervoor kiezen om overige accessoires aan te schaffen. Bent u vaak onderweg? Bekijk dan onze autohouders eens. Wij bieden ook diverse touchscreen pennen en handschoenen aan. Zo kunt u altijd gebruik maken van uw telefoon en komen er geen krassen op uw scherm. Tot slot verkopen wij ook diverse powerbanks en nog veel meer accessoires. Bekijk hieronder ons assortiment aan accessoires voor uw tablet.

Heeft u advies nodig?

Voor professioneel advies of bij vragen zijn wij tijdens onze openingstijden telefonisch of per mail te bereiken op +31 (0)85 - 273 73 03 of op [email protected].