CATEGORIEËN

LED Schijnwerpers

Onze LED Schijnwerpers zorgen voor veel licht in jouw tuin of op jouw terras. Ook kun je ze monteren aan een gevel, muur of paal, zodat jouw voordeur, garage of looppad altijd goed verlicht is. Wij bieden schijnwerpers met en zonder sensor aan. Bekijk onze diverse schijnwerpers in verschillende vermogensklassen lichtopbrengsten hieronder.

lees meer...
Geen resultaten gevonden voor de filter!
1

Waarom een LED Schijnwerper voor buiten?

Met een LED schijnwerper of Floodlight verlicht je snel en eenvoudig jouw tuin, terras, looppad, garage of ander object. De LED schijnwerpers met sensor zijn ideaal voor het aanspringen van licht wanneer dat nodig is, maar zorgen ook voor veiligheid. Als de floodlights beweging detecteren springen ze namelijk aan. Bovendien zijn LED schijnwerpers een energiezuinig en duurzaam alternatief voor lampen zoals traditionele bouwlampen of halogeen schijnwerpers. LED schijnwerpers verbruiken namelijk zo’n 80 tot 85% minder energie ten opzichte van halogeen schijnwerpers.

Voordelen van onze LED schijnwerpers

Zoals gesteld biedt het gebruik van LED schijnwerpers enkele voordelen. Hieronder sommen we enkele van de belangrijkste voordelen op:

  • Energiezuinig: tot wel 85% minder verbruik ten opzichte van halogeen schijnwerpers
  • Duurzaam: tot wel 30.000 branduren en lichtafname is zelfs na jaren minimaal
  • Eenvoudig te monteren op gevels, muren of palen
  • Schokbestendig en onderhoudsvrij
  • Verschillende lichtkleur (Kelvin), afhankelijk van type schijnwerper
  • Geschikt voor buitengebruik: zowel in IP44 als IP64
  • Grote lichtopbrengst
  • Met of zonder sensor
  • Verstelbare uitschakeltijd
  • Ruime bewegingsdetectie

Diverse modellen en uitvoeringen schijnwerpers

Wij bieden diverse modellen schijnwerpers aan. Naast ‘standaard’ lampen hebben we bouwlampen. Ook vind je in ons assortiment floodlights met of zonder bewegingssensor. Onze modellen met sensor hebben een verstelbare uitschakelperiode, waardoor er alleen licht gegeven wordt wanneer dat nodig is en waardoor het energieverbruik beperkt wordt. Sommige modellen hebben een minimale uitschakelperiode van 10 seconden, maar deze kan versteld worden tot 600 seconden (10 minuten). De bewegingsdetectie verschilt van 6 tot 10 meter. Uiteraard bieden we modellen aan die verschillen in vermogen, waaronder lampen van 10W, 20W, 30W en 50W. Hierdoor bieden de lampen de lichtopbrengst aan die jij nodig hebt, van 800 lumen tot wel 4000 lumen en kun jij kiezen voor de lamp met het verbruik dat bij jou past. De schijnhoek van onze schijnwerpers verschilt, maar bedraagt doorgaans zo’n 100 tot 110 graden. Zo is het belichten van een groot oppervlak geen enkel probleem! Wij bieden floodlights aan waarvan de kleur van het licht verschilt van 4000 Kelvin (klassiek wit) tot 6500 Kelvin (koel wit). Al onze lampen zijn eenvoudig te monteren. Bekijk wel de aanbevolen installatiehoogte. Deze verschilt namelijk per model. Sommige schijnwerpers zijn geschikt voor een hoogte van 1 tot 3 meter, maar we bieden ook lampen aan die je moet monteren op een hoogte van 3 tot 6 meter. Alle schijnwerpers zijn geschikt voor buitengebruik. Let wel op: wij bieden schijnwerpers aan met een IP classificatie van IP44 en IP64. De eerstgenoemde variant is spatwaterdicht, terwijl de tweede spatwater- en stofdicht is.

Schijnwerper kopen bij Kabeldirect.nl!

Kom je er niet uit, weet je niet welke schijnwerper jij nodig hebt of wil je gewoon wat extra advies? Neem dan gerust contact met ons op. Het is ons streven om elke vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op een oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stuur ons een e-mailbericht.