CATEGORIEËN

Schoonmaaksets


Uw beeldscherm reinigt u met de schoonmaaksets van Kabeldirect

Heeft u last van vlekken, vuil of stof op uw beeldscherm? Om dit te kunnen reinigen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk verschillende producten in ons assortiment om het beeldscherm van uw tablet, smartphone of pc schoon te maken.

Schoonmaaksets

Wij bieden verschillende schoonmaaksets aan om uw beeldscherm te reinigen. De sets bevatten spray/vloeistof, een antistatische borstel en een microvezel schoonmaakdoek. Het is heel eenvoudig om met deze producten uw beeldscherm schoon te maken. Met de microvezel schoonmaakdoek kunt u vuil en stof opnemen. De vloeistof wordt gebruikt om vlekken te verwijderen. Met de schoonmaaksets van Kabeldirect heeft u nooit meer last van vlekken, vuil of stof op uw beeldschermen. Naast de schoonmaaksets verkopen wij ook losse schoonmaakproducten voor uw beeldschermen. Zo hebben wij vochtige reinigingsdoekjes, schermreinigingssprays en microvezel schoonmaakdoeken in ons assortiment. Daarnaast verkopen wij ook toetsenbord reinigers en persluchtspray om elektronische apparatuur mee schoon te maken.

Heeft u hulp nodig?

Bekijk hieronder ons assortiment aan schoonmaaksets. Weet u niet goed welke schoonmaakset of –producten u het beste aan kunt schaffen? Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch of per mail bereiken op +31 (0)85 - 273 73 03 of op [email protected].