CATEGORIEËN

Muizen & Muismatten


Geen resultaten gevonden voor de filter!
1

Muizen en muismatten

Bent u op zoek naar een muis om op uw computer aan te sluiten? Of wilt u een muismat aanschaffen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim assortiment aan muizen en muismatten. Bekijk hieronder ons aanbod of lees verder voor meer informatie.

Bekabelde of draadloze muizen

Onze bedrade muizen kunnen eenvoudig aangesloten worden op de USB-poort van uw computer. Daarnaast verkopen wij ook draadloze muizen. De mini USB ontvanger kunt u aansluiten in uw computer en daarna kunt u meteen gebruik maken van uw muis. Op deze wijze zitten er geen draden in de weg.

Muizen met TrackBall

Bent u op zoek naar een muis waarmee u uw cursor over het scherm wilt verplaatsen, maar de muis niet bewegen? Dan kunt u het beste een muis met TrackBall aanschaffen. Uit ons assortiment kunt u een keuze maken tussen muizen met USB aansluiting of een draadloze muis. Muismatten
Naast de muizen verkopen wij ook een aantal muismatten in verschillende kleuren. Tot slot verkopen wij ook een muismat met polsondersteuning. Hierdoor wordt de natuurlijke houding van de pols en onderarm gestimuleerd. Dit helpt RSI te voorkomen.

Heeft u advies nodig?

Wilt u professioneel advies of heeft u nog vragen bij de aanschaf van een muis of muismat? Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch of per mail bereiken op +31 (0)85 - 273 73 03 of op [email protected].