CATEGORIEËN

Heb jij een iPad die langzaam oplaadt?

Heb jij een iPad die langzaam oplaadt? De iPad laadt aan het stopcontact langzaam op of laadt zelfs helemaal niet op wanneer deze aan de computer wordt aangesloten. Natuurlijk kan het zo zijn dat de batterij verouderd of zelfs kapot is, maar vaak kan het probleem veel makkelijker worden verholpen.

iPad Opladen via het stopcontact

Veel mensen hebben meerdere USB-laders. Deze gebruiken ze voor het opladen van meerdere apparaten. Dit is namelijk wel zo makkelijk, bij ieder apparaat wordt tegenwoordig een usb-kabel geleverd en die zijn allemaal in te steken op dat ene blokje dat in het stopcontact kan. Toch zit hier vaak het probleem.

Er zijn namelijk meerdere USB-laders te krijgen: laders van 1 ampère en laders van 2.1 ampère. De laders van 1 ampère zijn geschikt voor de iPhone, iPod en iPad mini. Wil je echter een iPad 2, 3, 4 of nieuwer opladen, dan heb je een lader van 2.1 ampère nodig. Deze heeft genoeg vermogen om deze apparaten op te laden.

iPad Opladen via je computer

In sommige gevallen heeft de USB-poort van de computer te weinig vermogen om een iPad op te kunnen laden. Op je iPad staat dan naast het batterij-icoontje 'Opladen uit'. Hiervoor biedt een USB Fast Charging Adapter de oplossing. Deze snelle laadadapter verandert de USB-poort van je computer in een alleen-laden-poort en dan kun je toch je iPad opladen via de computer. Deze adapter is ook geschikt voor het opladen van je telefoon. Zoals de naam al zegt, is er dan ook een kortere laadtijd.

Wil je geen iPad meer die langzaam oplaadt?  Neem dan eens een kijkje op onze pagina voor originele Apple accessoires zoals laders. zodat je iPad weer snel oplaadt en je kunt genieten van dat leuke spelletje of socials. Mocht je lader er niet tussen staan neem contact met ons op.

Bekijk Apple kabels en laders