CATEGORIEËN

Domotica

Met een domotica systeem geniet je van smart wonen door apparaten eenvoudig te bedienen met een iPhone of Android app via je bestaande WiFi-netwerk. Met domotica, ook wel huisautomatisering genoemd, verhoog je je wooncomfort. Bij Kabeldirect vind je alles wat je nodig hebt om je woning of kantoor flexibeler, veiliger, aangenamer en efficiënter te maken. Bekijk het aanbod aan domoticaproducten en bestel eenvoudig online.

lees meer...
Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2 3 4

Smart wonen met domotica

Sfeerverlichting, een perfect getimede verwarming en een intelligent bewakingssysteem kunnen bijdragen aan een sfeer van prettig wonen. Met onze domotica systemen breng je jouw comfort naar een geheel nieuw niveau. Oftewel, smart wonen!

Wat is domotica?

Domotica of huisautomatisering is een innovatief systeem, waarbij elektrische apparaten via je WiFi-netwerk met elkaar zijn verbonden. Op deze manier kun je processen en handelingen in huis automatiseren. Denk hierbij aan het in- en uitschakelen van verlichting, andere elektrische apparaten maar ook bewakingscamera’s. De bediening gebeurt doorgaans via een domotica app op je smartphone of tablet.

Toepassingen van een domotica systeem

De mogelijkheden van domotica zijn eindeloos, maar een veel voorkomende toepassing is het bedienen van verlichting en andere elektrische apparatuur via je smartphone of tablet. Een domotica alarmsysteem is uitermate geschikt om een veilige omgeving te creëren, waarbij je de beelden van bewakingscamera’s kunt bekijken via je smartphone. Sluit bovendien bewegingssensoren aan, die bij het signaleren van beweging de verlichting en het alarm kunnen activeren. Het mooie is dat je het systeem helemaal naar eigen wens kunt inrichten en uitbreiden.

Domotica in huis: maximaal comfort met moderne technologie

Smart wonen is de perfecte manier om je woongenot te optimaliseren. Domotica in huis zorgt ervoor dat je al je elektrische apparaten efficiënt kan beheren en bedienen. De dagen van thuiskomen in een koud en donker huis zijn hiermee definitief verleden tijd. Bent je na een lange werkdag graag verzekerd van een licht en warm plekje aan de sfeerhaard? Vanaf nu is dat slechts een kwestie van het systeem instellen. Warm je bed op met een elektrische deken, die je al voordat je thuis bent aan kunt zetten waardoor deze lekker warm wordt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Moderne technologieën maken het wonen flexibeler, veiliger, aangenamer en efficiënter dan ooit.

De werking van een geïntegreerd systeem is heel eenvoudig. Wil je vanaf je werk alvast de rolluiken openen? Met het systeem voor smart wonen kan het. Installeer simpelweg de gebruiksvriendelijke domotica app en ontdek de gemakken van intelligent wonen. Binnen een paar muisklikken krijg je inzicht in je energieverbruik en bedien je de verlichting, verwarming of elektriciteit. Zelfs vanaf je vakantieadres kun je je huis in de gaten houden. Dat geeft een prettig gevoel van zekerheid, altijd en overal. Bekijk de producten van Nedis SmartLife en bestel eenvoudig online.

Smart home domotica: ontdek de meerwaarde van een elektronische installatie

Ben je op zoek naar manieren om het leven efficiënter en aangenamer te maken? Maak dan vandaag nog kennis met de geavanceerde smart home domotica systemen van Kabeldirect. Bestel de nieuwste smart technologie eenvoudig online.

De voordelen van onze Domotica producten

Al onze domotica producten zijn voorzien van een aantal voordelen die het leven nog net iets makkelijker voor je maken. Welke dat zijn vertellen we je graag.

Via App bedienbaar

Producten zijn via de SmartLife app bedienbaar, in de app voeg je het product toe en je kunt meteen beginnen. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een aan- en uit schema, waardoor het product zich in- of uitschakelt op bepaalde dagen en tijdstippen. Maar ook aan het verstellen van kleur bij bijvoorbeeld slimme lampen, of het beantwoorden van een video deurbel gesprek als de bezorger voor de deur staat.

Voordelig en eenvoudig

SmartLife is voordeliger dan veel andere merken en systemen. Daarnaast is SmartLife de eenvoudigste weg naar een slim huishouden. Zo heb je geen programmeerkennis of technische achtergrond nodig om te beginnen. Het enige dat je nodig hebt is je Wi-Fi wachtwoord en de gratis SmartLife app. Dankzij deze laagdrempeligheid kan iedereen beginnen met smart home.

Eindeloos combineren

Alle SmartLife producten zijn compatibel met elkaar. Ben je begonnen met een enkel slim product - en wil je nu je hele huis slim maken? Dat is geen probleem, je kunt je hele huis slim maken door verschillende schakelaars, lampen, sensors en andere producten combineren.

Energiebesparing

Omdat Nedis SmartLife producten op afstand bedienbaar zijn en ook vaak volgens schema in- en uit kunnen schakelen bespaar je een hele hoop energie.

Domotica kopen bij Kabeldirect

Een domotica systeem kopen, dat doe je bij Kabeldirect. Ben je op zoek naar deskundig advies? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Graag geven wij je zo goed en snel mogelijk antwoord. Zo hoef jij niet te lang te wachten en kun je direct aan de slag. Twijfel dus niet en stuur ons een e-mailbericht.