CATEGORIEËN

Domotica

Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2

Intelligent wonen met domotica

Iedereen heeft andere opvattingen over comfort. Terwijl de één denkt aan een gebruiksvriendelijke keuken, denkt de ander aan een gemakkelijke stoel. Ook sfeerverlichting of een perfect getimede verwarming kunnen bijdragen aan een sfeer van prettig wonen. Met onze domotica systemen brengt u uw comfort naar een geheel nieuw niveau.

Maximaal comfort met moderne technologie

Smart wonen is de perfecte manier om uw woongenot te optimaliseren. Het geïntegreerde systeem van Fibaro zorgt ervoor dat al uw elektrische apparaten efficiënt worden beheerd en bediend. De dagen van thuiskomen in een koud en donker huis zijn hiermee definitief verleden tijd. Bent u na een lange werkdag graag verzekerd van een licht en warm plekje aan de sfeerhaard? Vanaf nu is dat slechts een kwestie van het systeem instellen. Moderne technologieën maken het wonen flexibeler, veiliger, aangenamer en efficiënter dan ooit. De werking van een geïntegreerd systeem is heel eenvoudig. Wilt u vanaf uw werk alvast de rolluiken openen? Met het systeem voor smart wonen kan het. Installeer simpelweg de gebruiksvriendelijke app en ontdek de gemakken van intelligent wonen. Binnen een paar muisklikken krijgt u inzicht in uw energieverbruik en bedient u de verlichting, verwarming of elektriciteit. Zelfs vanaf uw vakantieadres bent u heer en meester over uw anti-inbraaksystemen. Dat geeft een prettig gevoel van zekerheid, altijd en overal.

Ontdek de meerwaarde van een elektronische installatie

Bent u op zoek naar manieren om het leven efficiënter en aangenamer te maken? Maak dan vandaag nog kennis met de geavanceerde systemen van Kabeldirect. In ons ruime assortiment vindt u alles wat u nodig heeft om uw huis om te toveren tot een efficiënte smart woning. Bovendien bestelt u de nieuwste smart technologie eenvoudig online.