CATEGORIEËN

Lichtslangen

Wanneer je zoekt naar een veelzijdig en gebruiksvriendelijk lichtgevend product dan is een lichtslang de ideale keuze. Verander elk donker hoekje of ruimte tot een gezellig uitgelichte plek. Het voordeel van een lichtslang is dat hij flexibel en simpel te installeren is. Een lichtslang kan het hele jaar door gebruikt worden, denk maar eens aan gebruik bij een partytent, een bar, de etalage of de gevel van je kantoor/huis. Natuurlijk komt slangverlichting al helemaal tot zijn recht tijdens de kerstdagen, maar hij doet het ook goed tijdens feesten en evenementen. Kortom de lichtslang is een echte blikvanger die zeer zeker extra sfeer creëert.

lees meer...

Lichtslang buiten

Omdat onze lichtslangen IP44 spatwaterdicht zijn kun je ze ook buiten gebruiken, en hier komen lichtslangen pas echt tot hun recht. Al onze lichtslangen zijn kant en klaar, je hoeft alleen nog maar de stekker in te pluggen en de lichtslang licht volledig op. Ze staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en staan voor duurzaamheid.

LED lichtslang

Door gebruik te maken van hoogwaardige LED techniek zijn de lichtslangen extreem zuinig en hebben ze een zeer lange levensduur. Dankzij de LED slang techniek is het mogelijk om je creativiteit en fantasie volledig los te laten gaan en verschillende kleuren te combineren. Je kunt namelijk verschillende kleuren en lengtes aan elkaar te koppelen, dit kan door gebruik te maken van de koppelstukken die wij aanbieden.

Lichtslang in elke maat

Of je nu op zoek bent naar een lichtslang van 2, 3, 4, 5, 6, 9, 10, 12, 15, 20, 25, 30, 50 of 100 meter, wij hebben het allemaal. Onze lichtslangen knip je gemakkelijk zelf op maat. Hiervoor staat er een duidelijke meteraanduiding op de slang. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld de 45 meter lange lichtslang zelf in te korten en te voorzien van een losse voedingskabel, op deze manier kun je zelf meerdere lichtslangen van verschillende lengtes maken.

Al onze lichtslangen worden standaard inclusief Schuko EU voedingskabel van 1,5m lang en een eindkap geleverd. Deze eindkapjes zijn uiteraard ook los verkrijgbaar. Verder zijn er voor deze lichtslangen ook andere accessoires verkrijgbaar, meer hierover lees je bij lichtslang accessoires.

Gekleurde lichtslang

Lichtslangen zijn in veel verschillende kleuren te krijgen. Wij hebben ze hieronder voor je opgesomd:

 • Warm witte lichtslang
 • Koud witte lichtslang (met en zonder knipperende LED’s)
 • Melk witte lichtslang
 • RGB lichtslang
 • Rode lichtslang
 • Blauwe lichtslang
 • Groene lichtslang
 • Gele lichtslang

Voordelen van een lichtslang

 • Makkelijk en snel op te hangen
 • Waterdicht en geschikt voor binnen & buiten
 • Flexibel en buigbaar
 • Zelf eenvoudig op maat te maken
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
 • Geschikt voor het maken van figuren
 • Sfeervolle kerstverlichting

Lichtslang accessoires

Er zijn verschillende soorten accessoires verkrijgbaar. Zo is er een 2-weg koppelstuk, een 3-weg T-connector en een 4-weg X-connector te koop. Wanneer je lichtslangen aan elkaar gaat verbinden adviseren wij om lijm aan beide zijden van de connector te doen om de verbinding waterdicht te maken. Om de lichtslang aan muur, plafond, railing et cetera te bevestigen bieden wij bevestigingsclips aan. Om een einde te maken aan een geknipte lichtslang is er een handige eindkap.

Lichtslang kopen bij Kabeldirect.nl

Wij hebben zorgvuldig een selectie voor je gemaakt met lichtslangen van gerenommeerde merken zoals Halotron en LEDtron. Heb je vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Het is ons streven om je vragen dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op dé oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stuur ons een mail.