CATEGORIEËN

TV Beschermhoes

Zit je graag in je tuin of op je terras en heb je er ook een televisie hangen? Dan wil je je buiten-TV als deze niet aan staat natuurlijk wel goed beschermen tegen de elementen. In dat geval is een TV hoes voor buiten onmisbaar. Bij ons vind je TV beschermhoezen van topkwaliteit in verschillende afmetingen, geschikt voor verschillende inch maten TV’s. Bekijk onze hoezen hieronder!

lees meer...

Waarom een TV beschermhoes gebruiken?

Het outdoor leven is geweldig, zeker tijdens de lange avonden van het zomerhalfjaar. Apparatuur die het bestaan prettiger maakt, is echter ook nooit weg. Daarom wordt een stukje muur of schutting soms gereserveerd voor een televisie. Zo hoef je ook als het buiten aangenamer is dan binnen je favoriete programma’s, films en series niet te missen. Om ervoor te zorgen dat je buitentoestel in goede staat blijft, kan je deze op momenten dat je er niet naar kijkt het best afdekken met een TV beschermhoes. Een TV hoes voor buiten biedt eenvoudige maar doeltreffende bescherming en komt de levensduur van je tuin- of terras-TV ten goede.

Hoe werken TV hoezen voor buiten?

Buitenhoezen voor televisies zijn gemaakt van oxford-doek. Dit is ademend materiaal van hoge kwaliteit, dat bijvoorbeeld ook vaak wordt gebruikt voor het afdekken van voertuigen die buiten staan. Met een TV beschermhoes is je buitentelevisie rondom beschermd. Aan de achterzijde is de afdekhoes voorzien van een klittenbandsluiting, waarmee je deze eenvoudig kunt openen en sluiten. Om het verwijderen en aanbrengen te vergemakkelijken, bevinden zich aan de zijkant ritsen. Maar natuurlijk wil je ook de afstandbediening erbij houden. Daarom heeft een TV-hoes aan de achterkant een afsluitbaar opbergvak. Het gewicht van onze TV beschermhoezen loopt uiteen van 750 gram voor het kleinste model tot 1,4 kg voor het grootste. Alle hoezen zijn uitgevoerd in een antracietkleur.

Welke voordelen biedt een TV beschermhoes?

Televisie hoezen met outdoor toepassingen hebben veel voordelen. Wanneer je het TV-toestel in je tuin of op je veranda, terras of boot hiermee afdekt, ben je verzekerd van optimale bescherming. En niet alleen tegen regen, dauw en andere weersinvloeden, want oxford-doek staat ook bekend om zijn uv-werende eigenschappen. Direct zonlicht is namelijk minstens zo nadelig voor een TV-scherm en kan de levensduur ervan aanzienlijk verkorten. Verder voorkomt een TV hoes voor buiten dat stof, vogelpoep en pollen in en op het toestel terechtkomen.

Wat is het verschil met andere TV beschermhoezen?

Er zijn diverse verschillen tussen TV-covers voor buiten en binnen. Een TV hoes die je buiten kunt gebruiken, dekt bijvoorbeeld ook de achterzijde volledig af. Bij binnenhoezen zijn er aan de achterkant meestal uitsparingen voor aansluitingen aangebracht. Ook wordt bij een TV beschermhoes voor tuin en terras gebruikgemaakt van sterker materiaal. En dat is voor een televisie die een groot deel van het jaar buiten hangt natuurlijk geen overbodige luxe.

TV beschermhoes kopen bij Kabeldirect.nl!

Kom je er niet uit, weet je niet welke TV beschermhoes jij nodig hebt of wil je gewoon wat extra advies? Neem dan gerust contact met ons op. Het is ons streven om elke vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op een oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stuur ons een e-mailbericht.