CATEGORIEËN

Tulp Verlengkabels


Een tulp aansluiting verlengen

Ervaart u ook vaker het probleem dat uw tulp aansluitkabel van uw versterker, DVD-speler of Home Cinema Set te kort is? Lees dan snel verder, want bij ons bent u aan het juiste adres. Wij hebben namelijk allerlei verschillende tulp verlengkabels in ons assortiment waarmee u uw tulp aansluiting kunt verlengen.

Het aansluiten van een tulp verlengkabel is zeer eenvoudig. De tulp verlengkabels bevatten verschillende tulp stekkers, namelijk mannelijke en vrouwelijke stekkers. U kunt de tulp stekker (RCA Female) bevestigen aan de bestaande aansluiting. Daarna kunt u de tulp stekker (RCA Male) bevestigen in de tulp (RCA Female). Op deze wijze heeft u heel eenvoudig en snel uw tulp aansluiting verlengd.

Audio en video verlengkabels

Wij hebben verschillende tulp verlengkabels in ons assortiment. De 2x tulp verlengkabels zijn geschikt voor stereosignaal. Deze kabels kunt u herkennen aan de rode en witte pluggen aan de uiteinden van de kabels. De rode tulp stekker verzorgt het geluid van rechts en de witte tulp stekker verzorgt het geluid van links.

De 3x tulp verlengkabels zijn geschikt voor het verlengen van audio én video tulp kabels. Hierbij verzorgen de witte en rode tulp stekker ook het stereosignaal, maar de gele plug aan het uiteinde van de kabel verzorgt het videosignaal. Tot slot verkopen wij ook 1x tulp verlengkabels om uw audio/video signaal te verlengen.