CATEGORIEƋN

Wandcontactdozen


1

Een wandcontactdoos bestelt u voordelig bij Kabeldirect

Om uw telefoon aan te sluiten, kunt u gebruik maken van een wandcontactdoos. Deze kunt u eenvoudig monteren aan uw muur. Vervolgens kunt u uw telefoonkabel hierop aansluiten. Voor een wandcontactdoos bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk hieronder ons assortiment of lees verder voor meer informatie.

Hoe werkt een wandcontactdoos?

Een wandcontactdoos voor uw telefoonkabel kunt u op dezelfde plaats en manier monteren als een reguliere wandcontactdoos of schakelaar. Indien nodig kunt u de connectoren monteren op uw telefoonkabel. Vervolgens kunt u de ene plug aansluiten op uw telefoon en de andere stekker aansluiten op de wandcontactdoos. Op deze wijze heeft u heel eenvoudig uw telefoon aangesloten.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een wandcontactdoos?

Bij de aanschaf van een wandcontactdoos, is het van belang om te letten op de uitgang. Deze uitgang laat direct zien welke connector u kunt aansluiten op de wandcontactdoos. Er zijn namelijk diverse stekkers, zoals RJ10, RJ11, RJ12 en RJ45 connectoren. Wilt u weten wat de verschillen zijn tussen deze plugs? Lees dan deze blog. Hieronder kunt u ons assortiment aan wandcontactdozen bekijken.

Komt u er niet uit?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Voor professioneel advies of bij vragen zijn wij tijdens onze openingstijden telefonisch of per mail te bereiken op +31 (0)85 - 273 73 03 of op [email protected].