CATEGORIEËN

Hoortoestel batterijen


Batterijen voor uw hoorapparaat nodig?

Ook een hoortoestel houdt er wel eens mee op, waardoor nieuwe batterijen noodzakelijk zijn. Ook deze batterijen bieden wij van Kabeldirect aan. Er bestaan veel verschillende soorten hoortoestel batterijen en het ligt aan uw hoortoestel welke u nodig heeft.

Verschillende soorten batterijen hoortoestel

Bij hoortoestel batterijen bestaan vier kleurcodes met bijbehorende maat: geel (maat 10), oranje (maat 13), bruin (maat 312) en paars (maat 675). Het ligt aan uw hoortoestel en stroomvraag welke u dient aan te schaffen. De levensduur van een hoortoestel batterij hangt vooral af van de mate waarin een hoortoestel wordt gebruikt. U ziet op de achterkant van de batterij welk type het is, zodat u ook weet welke batterij u moet aanschaffen.

Onderhoud hoortoestel batterijen

Het is verstandig om de batterijen van een hoortoestel op kamertemperatuur te bewaren. Een warme omgeving kan de levensduur nadelig beïnvloeden. Ook is het verstandig de batterijen niet in aanraking te laten komen met metalen voorwerpen en het stickertje pas van de batterij te halen wanneer u deze ook echt gaat gebruiken. Wacht vervolgens nog één minuut, zodat de batterij voldoende ademruimte heeft gehad en goed kan functioneren in uw toestel.