CATEGORIEËN

Cat5e patchkabels

Geen resultaten gevonden voor de filter!

Nieuwe Cat5e netwerkkabels bestelt u voordelig bij Kabeldirect

Wilt u een computernetwerk aanleggen? Hiervoor maakt u gebruik van netwerkkabels. Netwerkkabels staan ook wel bekend als patchkabels. Er zijn een aantal verschillende categorieën. Op deze pagina kunt u een keuze maken uit diverse soorten Cat5e patchkabels. Maak hieronder een keuze of lees verder voor meer informatie over de categorie Cat5e.

Eigenschappen Cat5e netwerkkabels

Cat5e patchkabels zijn geschikt voor Gigabit netwerken. Deze kabels kunnen een snelheid behalen tot 1000 Mbit/s. Tot slot heeft deze netwerkkabel een bandbreedte van 100 MHz. Hiermee wordt de hoeveelheid data die tegelijkertijd verwerkt kan worden bedoeld. Wij verkopen verschillende soorten Cat5e netwerkkabels, zoals VALUE, ICONN en ROLINE. De patchkabels zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en kleuren.

VALUE & ICONN

VALUE en ICONN kabels zijn goedkopere netwerkkabels die prima gebruikt kunnen worden om computers, printers of andere apparatuur aan te sluiten op uw netwerk.

ROLINE

Wilt u gebruik maken van netwerkkabels van hoge kwaliteit? Dan kunt u het beste de ROLINE patchkabels bekijken. Deze kabels zijn beschikbaar in twee varianten, namelijk als UTP kabels en FTP kabels. FTP kabels hebben namelijk een folie afscherming. Hierdoor wordt de kans op interferentie verkleind. UTP kabels hebben dus een grotere kans op interferentie (overspringen van data). Hieronder kunt u een keuze maken uit de verschillende soorten Cat5e kabels. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag.