CATEGORIEËN

Wegwerken van een HDMI kabel door een buis of kabelgoot?

Je hebt zojuist je nieuwe televisie opgehangen. Dat betekent veel nieuwe kabels en het wegwerken van een HDMI kabel. Vaak zijn er al kabelgootjes of gaten in de muur aanwezig rondom de televisie.

Doordat de HDMI connector te groot is, komt het vaak voor dat de HDMI kabel niet door de kabelgoot of het gat in de muur gevoerd kan worden.Hierdoor wordt je verplicht een andere goot te nemen, het gat te vergroten of zelf de HDMI connector op de kabel te maken. Deze oplossing is erg omslachtig. Wij bieden hiervoor een oplossing die zeer eenvoudig is.

De oplossing voor het wegwerken van een HDMI kabel

Voor het wegwerken van een HDMI kabel, neem je een mini kabel van 1,5 - 2,5 - 5 of 10meter, afhankelijk van de lengte die je nodig hebt. Daarnaast neem je een mini HDMI - HDMI adapter om de mini HDMI aansluiting terug te vormen naar een reguliere HDMI connector.

Je kunt ook eenvoudig en snel een mini HDMI naar HDMI kabel van 10 meter gebruiken. Heb je een langere kabel nodig? Dan is een HDMI kabel met één afneembare connector misschien de oplossing. De kabel heeft aan een kant een mini HDMI aansluiting, waar een 'normale' HDMI aansluiting omheen 'geklikt' zit.

De connector van de HDMI mini kabel van de lengtes 1,5 - 2,5 of 5m heeft de volgende afmetingen: 11mm x 8mm.

De kabel van 10m heeft een grotere diameter, daarnaast heeft de connector de volgende afmetingen: 20mm x 11mm.

Doordat de connectoren van de HDMI mini kabel van een dusdanig klein formaat zijn, zijn deze zeer eenvoudig door een kabelgoot of klein gat in de muur door te voeren.

Vragen

Heb je vragen over een mini HDMI of HDMI adapter? Neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.