CATEGORIEËN

6,3mm Jack Kabels en Adapters


Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2 3

6,3mm jack kabels en adapters

Bent u op zoek naar een 6,3mm jack kabel of adapter? Dankzij het ruime assortiment van Kabeldirect kunt u snel en gemakkelijk het benodigde item vinden. De kabels en adapters zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen en kwaliteitsniveaus. Lees snel verder voor meer informatie!

6,3mm adapters en pluggen

Voor een 6,3mm jack adapter of plug heeft u ruime keuze uit diverse producten. Dankzij ons diverse aanbod met adapters en pluggen is het mogelijk om uw apparatuur op verschillende manieren te gebruiken. U kunt bij ons terecht voor een soldeerbare jack stekker of plug, een tulp contra adapter of een mono jack contra chassisdeel. En wilt u graag genieten van een betere geluidsoverdracht? Kies dan voor een stereo adapter voorzien van een vergulde plug. Ook andere soorten adapters zoals een splitter adapter of koppelstuk zijn te vinden op onze webshop.

6,3mm jack kabels

Wanneer u op zoek bent naar een jack kabel van 6,3mm komt u terecht bij het kwaliteitsmerk Cordial. We bieden u de keuze uit mono kabels die geschikt zijn voor effectenapparatuur. Maar ook stereo kabels voor diverse instrumenten zijn bij ons te vinden. Denk hierbij aan kabels geschikt voor de gitaar, basgitaar of keyboard. De kabels zijn verkrijgbaar in drie soorten kwaliteitsniveaus. Deze kwaliteitsniveaus zijn opgedeeld in diverse categorieën. Zo kunt u kiezen uit kabels van Cordial Intro, Coridal Peak en Cordial Encore.

Deskundig advies

Heeft u inmiddels uw keuze kunnen maken en wilt u het product graag bestellen? Een bestelling die geplaatst wordt op werkdagen voor 22.00 uur, krijgt u de volgende dag al in huis! Bij vragen over de kabels, adapters, pluggen of bij overige vragen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag bij met deskundig advies.