CATEGORIEËN

USB thuis laders


Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2 3

USB thuisladers bestelt u natuurlijk bij Kabeldirect

Is uw USB thuislader stuk gegaan of bent u de oplader kwijtgeraakt? Of bent u simpelweg op zoek naar een snellere USB oplader? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een divers en ruim assortiment aan USB thuisladers. Bekijk onze thuisladers hieronder of lees verder voor meer informatie.

Aantal poorten

Voor de aanschaf van een USB thuislader is het van belang om te weten hoeveel apparaten u er tegelijkertijd mee op wilt laden. We verkopen namelijk USB thuisladers met een verschillend aantal poorten.

Fast Charger

Let bij de aanschaf van een USB thuislader altijd goed op het aantal ampère in de productomschrijving. Hieraan kunt u namelijk zien hoe snel de lader uw telefoon of ander apparaat oplaadt. Zo laadt een adapter met 2.1 ampère al een stuk sneller dan een 1 ampère oplader. Ondersteunt uw telefoon Fast Charging? Dan is het mogelijk dat uw apparaat zelfs nog sneller opgeladen kan worden.

Tablet opladen

Wilt u een USB thuislader aanschaffen om uw tablet efficiënt mee op te laden? Let er dan op dat u hiervoor een oplader van minimaal 2.1 ampère nodig heeft. Anders duurt het opladen zeer lang.

heeft u advies nodig?

Bekijk hieronder ons assortiment aan USB thuisladers. Heeft u nog vragen? Voor professioneel advies of bij vragen zijn wij tijdens onze openingstijden telefonisch of per mail te bereiken op +31 (0)85 - 273 73 03 of op [email protected].