CATEGORIEËN

Videograbbers

1

Videorecorders aansluiten op uw computer met een videograbber

Wilt u videotapes overdragen naar uw computer en deze tapes bewerken? Met een videograbber kunt u heel eenvoudig uw videorecorder aansluiten op uw pc. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een divers assortiment aan videograbbers. Bekijk ons aanbod hieronder of lees verder voor meer informatie.

Hoe werkt een videograbber?

Met een video/audio omvormer kunt u heel eenvoudig analoge signalen omzetten naar digitale bestanden. Deze bestanden kunt u opslaan op uw pc en vervolgens bewerken met de bijgeleverde software.

Hoe kan ik mijn videorecorder aansluiten?

Het is zeer gemakkelijk om uw videorecorder aan te sluiten op uw computer. Het enige dat u hoeft te doen, is de USB kabel aansluiten op uw computer en de 3 RCA/tulp kabels aansluiten op uw videorecorder. Vervolgens kunt u bijvoorbeeld uw oude vakantiefilms op uw computer bewerken. Het is de ideale oplossing.

Let op

In de productomschrijving staat beschreven voor welke apparaten de videograbber geschikt is. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan V8, VHS, Hi8 of andere tapes. Daarnaast kunt u in de omschrijving ook vinden voor welke Windows de videograbber geschikt is.

Meer informatie?

Wilt u weten hoe u een Firewire camera of een videorecorder aansluit op een videograbber? Klik dan op Firewire camera of op videorecorder om een tutorial te bekijken. Natuurlijk kunt u bij vragen of voor professioneel advies contact met ons opnemen. Wij helpen u graag! Bekijk hieronder ons assortiment aan videograbbers.