CATEGORIEƋN

VGA aansluitkabels


VGA aansluitkabels bestelt u natuurlijk bij Kabeldirect

Bent u op zoek naar een kabel waarmee u uw computer of laptop kunt aansluiten op uw monitor, beamer of TV? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim en divers assortiment aan VGA aansluitkabels. Bekijk onze VGA kabels hieronder of lees verder voor meer informatie.

VGA kabel

VGA staat voor Video Graphics Array. Deze aansluiting wordt voornamelijk gebruikt op oudere beeldschermen en computers. Het is een analoge kabel en verzorgt alleen de overdracht van beeld. Er wordt namelijk geen audio overgedragen. Hier heeft u een aparte kabel voor nodig.

Verschillende varianten

Wilt u een VGA kabel kopen? Bekijk dan hieronder ons assortiment. Onze VGA kabels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Daarnaast verkopen wij ook kabels met haakse connectoren. Is uw beeldscherm op of dichtbij de muur geplaatst? Dan is een VGA kabel met een haakse connector ideaal. Deze kabel is namelijk eenvoudig te bevestigen op uw scherm.

Heeft u nog vragen?

Heeft u twijfels bij de aanschaf van een VGA aansluitkabel? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Tijdens onze openingstijden zijn wij telefonisch of per mail te bereiken op +31 (0)85-2737303 of op [email protected] . Wij helpen u graag!