CATEGORIEËN

Nintendo kabels en controllers

Wil jij jouw Nintendo console opladen, aansluiten op een scherm of heb je een nieuwe controller of controller verlengkabel nodig? Bekijk dan onze Nintendo kabels en controllers hieronder. We bieden producten aan voor diverse Nintendo consoles, van NES, SNES en Gamecubes tot aan de Nintendo DS en Wii (U). Ook bieden we diverse accu’s aan.

lees meer...
Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2

Nintendo controllers

Wil je gave Nintendo games kunnen spelen? Dan heb je een specifieke Nintendo controller nodig. Wij bieden Nintendo controllers aan voor verschillende generaties Nintendo consoles, waaronder voor de SNES, NES en Nintendo 64 emulators. Lees hieronder verder over de verschillende varianten!

Nintendo 64 controller

Met onze Nintendo 64 controller voor emulators kun je de oldschool games spelen zoals je dat vroeger ook deed. De controller heeft een kabel van 15-20cm en werkt op USB, waardoor je deze kunt gebruiken bij Raspberry Pi’s of emulators zoals Project 64. Let dus goed op: deze controller werkt niet op de oorspronkelijke Nintendo 64 console. Daarnaast kun je met deze controller alleen games spelen die ook bedoeld waren voor de Nintendo 64 omdat de sneltoetsen niet instelbaar zijn. Enkele games die je dus zonder probleem kunt spelen met deze controller zijn:

  • Super Mario 64
  • Mario Kart 64
  • Crash Bandicoot
  • Legend of Zelda
  • Donkey Kong
  • 007 Goldeneye
  • Bomberman 64
  • Rayman 2

NES controller

Naast de N64 controller bieden we andere Nintendo Entertainment System (NES) controllers aan. Zo hebben we draadloze en bekabelde controllers. Is je (oude) controller dus kapot of wil je met z’n tweeën gamen? Bekijk dan onze NES controllers.

Bekabelde variant:

Met de Retro NES Classic Mini controller kun je eenvoudig gamen. De plug & play functionaliteit zorgt ervoor dat je de stekker enkel in hoeft te steken, waardoor de controller werkt. Met de 1,8 meter lange kabel kun je comfortabel op afstand van jouw TV gaan zitten. Let wel op: de controller is enkel geschikt voor de NES Classic Mini.

Draadloze variant:

Met de draadloze controller heb je geen last meer van in de weg liggende kabels. De controller werkt namelijk met een 2.4G wireless dongle, waardoor je tot 10 meter van de console af kunt gaan zitten om te gamen. Wil je optimaal ontvangst? Ga dan niet verder dan 6 meter van de console zitten. Deze draadloze Retro controller voor NES Classic werkt enkel op de nieuwe Nintendo Classic Mini console. Heb je een oudere, originele console? Dan werkt de controller niet. De controller werkt op AAA batterijen. Deze worden niet meegeleverd.

Super Nintendo controller

Heb je de originele Super Nintendo (SNES) console nog in huis en heb je een nieuwe controller nodig? Bekijk dan onze controller voor Super Nintendo. De vorm en knoppen van deze controller is vergelijkbaar met de originele controller die je destijds bij de console kreeg. De controller heeft een kabel van 1,5 meter en kun je uiteraard gebruiken voor de Super Nintendo.

Nintendo kabels

Naast controllers bieden we ook diverse kabels aan voor de verschillende Nintendo consoles. Met deze kabels kun jij jouw console aansluiten op TV’s en andere schermen of kun je jouw console opladen. Hieronder lees je over onze verschillende Nintendo kabels.

Wii kabel HDMI

Beschikt jouw TV niet over een SCART ingang en wil je toch gebruik maken van jouw Wii console? Dan zul je het signaal van de Wii moeten converteren naar een HDMI signaal. Met onze Wii HDMI adapter kun je gebruik maken van jouw Wii, ook als jouw TV alleen een HDMI ingang heeft. Om de adapter te gebruiken steek je deze achter in de Wii. Vervolgens moet je een HDMI kabel aansluiten op de adapter en deze met het andere uiteinde in de TV steken. Heb je geen HDMI kabel in huis? Bekijk dan al onze HDMI kabels.

Wii component kabel

Wij bieden Wii component kabels aan. Ideaal om jouw Wii aan te sluiten op een HD, LCD of plasma TV. Ook kun je Wii’s met een component kabel op beamers aansluiten. Het fijne aan deze kabel is dat er tijdens de dataoverdracht geen video signaal verloren gaat, waardoor de beeldkwaliteit optimaal blijft! De Wii component kabel heeft een RGB ingang (Rood, Groen, Blauw) en is 1,8 meter in lengte. Met deze kabels kun je dus analoge video verbinden. Let op: de kabels heeft vijf tulp stekkers. Jouw TV of scherm moet dus ook vijf tulp ingangen hebben.

AV kabel Wii

Wil je jouw Wii of Wii U aansluiten op een HD, LCD of plasma TV of beamer scherm en ben je jouw originele kabel kwijt? Dan heb je een AV kabel voor Wii nodig. Wij bieden twee varianten A/V kabels voor Wii’s aan. Onze standaard AV kabel is 1,5 meter lang en bevat 3 Tulp stekkers. Daarnaast bieden we een A/V + S-video kabel van 1,8 meter aan. Deze heeft naast de 3 Tulp stekkers ook S-Video (SVHS) stekker. De kwaliteit ten opzichte van de normale video-verbinding norm is met S-video verbeterd.

Overige Nintendo kabels

Nog niet gevonden waar je naar zocht? Naast de hierboven beschreven kabels en controllers hebben we nog enkele andere Nintendo producten in ons assortiment. Ook bieden we accu’s aan voor de Nintendo DS (3DS en Lite) en Gameboy Advance SP.

Wii scart kabel:

Met onze Wii scart kabels sluit je eenvoudig jouw Wii via de SCART aansluiting aan op jouw TV. Let er dus wel op dat jouw TV een SCART ingang heeft. Deze kabel is ideaal als jouw TV niet beschikt over een HDMI ingang.

Nintendo DS oplaadkabel:

Wil je onderweg gebruik maken van jouw Nintendo DS (NDS) en ben je jouw oplaadkabel kwijt of is deze stuk? Bekijk dan onze Nintendo DS oplaadkabels. We bieden kabels aan voor de verschillende generaties van NDS, waaronder de DS2, DS3 en DS Lite. Bekijk bijvoorbeeld onze USB oplaadkabels of stroom adapters. Met beide producten kun je ook jouw Gameboy Advance SP opladen.

SNES AV kabel:

Naast A/V kabels voor Wii’s bieden we ook SNES AV kabels aan. Ook hiermee kun je jouw SNES console eenvoudig aansluiten op je televisie. Daarnaast is deze kabel geschikt voor Nintendo 64 en Gamecubes. De kabel is 1,8 meter lang en bevat 3 RCA Tulp connectors. Zorg er dus voor dat jouw TV of scherm de juiste ingangen heeft.

Super Nintendo kabels:

Ben je jouw stroomkabel van je SNES of Wii (U) console kwijt? Vrees niet! Wij bieden stroomadapters aan voor NES, SNES en Wii (U) consoles. De adapters en kabels zijn niet de originele die meegeleverd werden bij de consoles, maar functioneren hetzelfde. De layout en vorm is namelijk dezelfde als het origineel. Wil je jouw console dus van stroom voorzien? Koop dan een van de stroom adapters.

Verlengkabels voor de gamecube controller:

Tot slot bieden we verlengkabels aan voor gamecube controllers. Is je kabel te kort en wil je liever op grotere afstand van de console zitten? Bekijk dan onze verlengkabel. Deze heeft een lengte van 1,8 meter. Je kunt de huidige kabel van jouw gamecube controller eenvoudig verlengen. Ook kun je er stuurwielen en pistolen op aansluiten. Heeft jouw Wii een GameCube poort? Dan kun je deze kabel ook voor de Wii gebruiken.

Nintendo controllers en kabels kopen bij Kabeldirect.nl!

Kom je er niet uit, weet je niet welke controller, adapter of kabel jij nodig hebt of wil je gewoon wat extra advies? Neem dan gerust contact met ons op. Het is ons streven om elke vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op een oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stuur ons een e-mailbericht.