CATEGORIEËN

Telefoonkabels


Telefoonkabels koopt u natuurlijk bij Kabeldirect

Maakt u gebruik van vaste telefonie? Wilt u uw telefoon aansluiten op een telefoonstekker of wandcontactdoos? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk verschillende telefoonkabels. Bekijk hieronder ons assortiment! Om gebruik te maken van vaste telefonie, is het van belang dat uw telefoon goed aangesloten is op een telefoonstekker of wandcontactdoos. Dit kunt u doen door middel van een telefoonkabel. Wij verkopen verschillende telefoonkabels van diverse lengtes. Tot slot zijn onze telefoonsnoeren beschikbaar in de kleuren wit of zwart.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een telefoonkabel?

Wilt u een telefoonkabel kopen? Let dan goed op de connectoren van de kabel. Het is wel van belang dat u uw telefoon of wandcontactdoos ook daadwerkelijk kunt verbinden met de kabel. In de productomschrijving kunt u vinden welke soort stekkers (RJ11 of RJ12) de kabel bevat. Wilt u meer weten over de verschillen in deze connectoren? Klik dan hier. Bekijk hieronder ons assortiment aan telefoonkabels.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog twijfels bij de aankoop van een telefoonkabel? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Voor professioneel advies of bij vragen zijn wij tijdens onze openingstijden telefonisch of per mail te bereiken op +31 (0)85 - 273 73 03 of op [email protected].