CATEGORIEËN

Connectoren

Geen resultaten gevonden voor de filter!
1

Luidsprekerconnectoren

Wilt u eenvoudig en snel een luidspreker aansluiten op een versterker? Door het gebruik van een luidsprekerconnector is het zeer eenvoudig om de luidsprekerkabel op de versterker aan te sluiten. Deze luidsprekerconnector kan meestal snel en eenvoudig op de speakerkabel geschroefd worden. Wij hebben diverse luidsprekerconnectoren in ons assortiment.

Banana plugs

Luidsprekerconnectoren worden ook wel Banana plugs genoemd. Banana plugs zijn er in verschillende kwaliteit niveaus. Daarnaast zijn er mannelijke (male) en vrouwelijke (female) banana stekkers te koop. Mannelijke Banana connectoren worden meestal in een versterker gestoken. Vrouwelijke Banana stekkers worden eigenlijk alleen gebruikt om een speakerkabel te verlengen, bijvoorbeeld als de kabel is gebroken.

De luidspreker plug en terminal

Naast Banana luidsprekerconnectoren verkopen wij ook een luidspreker plug voor het verbinden van luidsprekerkabel. Deze stekker is vooral terug te vinden op oudere versterkers en is te herkennen aan de schroefaansluiting met een ronde (+) en platte (-) pen. Tevens kan er ook gebruik worden gemaakt van een Luidspreker Terminal connector. Deze kan worden gebruikt om snel en eenvoudig een luidsprekerkabel op de vierkante rode en zwarte klemmetjes aan te sluiten. Op deze pagina kunt u ons diverse assortiment aan luidsprekerconnectoren vinden.