CATEGORIEËN

PCI Kaart

Wil je snel een eenvoudig nieuwe hardware op je moederbord aansluiten? Dan is de PCI kaart perfect voor jou! Met een Peripheral Component Interconnect (PCI) kaart is het niet nodig om je computer helemaal uit elkaar te schroeven als je nieuwe hardware die normaal gesproken gekoppeld had moeten worden aan het moederbord toe wilt voegen. Voeg de PCI kaart toe aan je computer en breidt eenvoudig diverse ingang uit. Er bestaan meerdere soorten PCI kaarten, waaronder PCI Express kaarten, met verschillende ingangen voor diverse apparatuur. Bekijk ons uitgebreide assortiment aan PCI kaarten hierboven.

lees meer...
Geen resultaten gevonden voor de filter!
1

Wat is een PCI kaart?

Een PCI kaart is een bus op het moederbord dat uitbreidingssleuven bevat. Deze sleuven of poorten worden gebruikt voor extra insteekkaarten. De PCI kaarten stellen je in staat eenvoudig de hardware van je PC uit te breiden zonder dat je de hele computer uit elkaar hoeft te schroeven. De PCI kaart installeer je doorgaans aan de achterkant van je PC, waarna je via de extra input/output poorten diverse kaarten aan kunt sluiten.

Toepassingen PCI kaart

Er bestaan verschillende soorten PCI kaarten, elk met hun eigen toepassingen. PCI kaarten zijn o.a. handig als je apparaten aan wilt sluiten op een netwerk. Met een PCI-netwerkkaart is een kabel namelijk niet nodig. Ook bestaan er PCI kaarten met USB-poorten en kaartlezers. Je kunt op deze manier snel een eenvoudig je computer uitbreiden. Doorgaans zijn er een aantal standaard toepassingen waar je PCI kaarten voor kunt gebruiken, zoals de installatie van:

  • Netwerkkaarten
  • Grafische kaarten (videokaarten)
  • Geluidskaarten
  • RAID-controllers
  • Televisiekaarten

Bekijk de productomschrijvingen voor extra informatie. De omschrijvingen zullen uitleggen waar elke kaart voor gebruikt kan worden.

Welke PCI kaart heb jij nodig?

Kom je er niet uit, weet je niet welke PCI kaart het best bij jou past of wil je gewoon wat extra advies? Neem dan gerust contact met ons op. Het is ons streven om elke vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op dé oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stuur ons een e-mailbericht.