CATEGORIEËN

Reisadapters


Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2

Voordelige reisadapters bestelt u bij Kabeldirect

Gaat u op vakantie en neemt u elektronische apparaten mee? Zorg dan dat u niet voor verrassingen komt te staan. In sommige landen gebruiken ze namelijk verschillende stopcontacten. Hierdoor kan het zijn dat uw stekkers niet in de daar gebruikte stopcontacten passen. Wij bieden de oplossing! Wij hebben namelijk een ruim assortiment aan reisadapters. Bekijk ze hieronder of bestel direct een adapter.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een reisadapter?

Bij de aanschaf van een reisadapter is het van belang om te weten voor welk land of welke landen de adapter geschikt is. Bekijk dit dus goed in de productomschrijving. Gaat u naar meerdere landen? Dan kunt u het beste een reisstekker set aanschaffen. Met deze set kunt u in bijna ieder land uw elektronische apparaten aansluiten. Kom in het buitenland niet voor verrassingen te staan en bekijk hieronder ons assortiment aan reisadapters!

Heeft u advies nodig?

Heeft u nog vragen? Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch of per mail bereiken op +31 (0)85-2737303 of op klantenservice@kabeldirect.nl. Wij bieden u graag professioneel advies en helpen u graag!