CATEGORIEËN

Starthulp


Geen resultaten gevonden voor de filter!

Startkabels helpen u weer op weg

Hoe vervelend is het als u bij het starten van de auto geen reactie krijgt, doordat uw accu leeg is. Dan kunt u natuurlijk de wegenwacht bellen, maar u kunt de auto ook weer zelf aan de praat krijgen met behulp van een auto starthulp inclusief startkabel. Dit spaart niet alleen tijd, maar ook onnodige kosten. Met een complete starthulp kit bent u niet afhankelijk van anderen en zorgt u zelf voor een veilig en rustgevend gevoel.

Inhoud starthulp

In een starthulp zitten uiteraard startkabels met de bekende zwarte en rode "krokodillenklemmen". Deze klemmen zorgen ervoor dat de auto weer start. Daarnaast heeft een starthulp vaak meerdere onderdelen, zoals een geïntegreerde compressor om uw banden op te pompen of een geïntegreerde bouwlamp voor het voorzien van licht in het donker.

Opladen starthulp

Doordat de starthulp gebruik maakt van een 12V stroombron kan deze zelfs via de sigarettenaansteker worden opgeladen. De oplaadduur varieert per product. Naast het starten van uw auto, zijn dergelijke startkabels ook geschikt voor het starten van tractoren, boten en campers. Daarnaast kan een starthulp ook worden gebruikt als stroomvoorziening voor andere apparaten (12V).