CATEGORIEËN

Powerbanks


Powerbanks, mobiel opladen

Een Powerbank is een mobiele USB-oplader. Hiermee kunt u overal uw telefoon, tablet, camera en mp3-speler opladen. Een Powerbank is klein en licht en daardoor ideaal voor onderweg. Neem de Powerbank bijvoorbeeld mee op vakantie of op zakenreis en u zit nooit met een leeg apparaat. Wij hebben veel verschillende soorten Powerbanks in ons assortiment. Zo zijn er met een vermogen van 2200mAh, waarmee bijvoorbeeld een telefoon één keer volledig opgeladen kan worden. We hebben ook Powerbanks met een grotere capaciteit (4400mAh, 6600mAh, 7800 mAh, 11000mAh tot maximaal 15000mAh) waarmee bijvoorbeeld een telefoon meerdere keren volledig opgeladen kan worden op basis van één accuduur.

Capaciteit Powerbanks

Standaard Powerbanks zijn uitgerust met een uitgang van 1A. De grotere Powerbanks hebben vaak ook een uitgang met een hogere capaciteit (2,1A), waardoor het aangesloten apparaat sneller opgeladen wordt. Een aantal van onze Powerbanks is uitgerust met een batterij indicator. Hierdoor kunt u eenvoudig zien hoeveel procent accu de Powerbank nog heeft.

USB-aansluiting

Onze Powerbanks hebben één of meerdere USB-aansluitingen, waarop de USB-kabel van het op te laden apparaat ingestoken kan worden. Standaard worden de Powerbanks geleverd met een kabel die van micro-USB naar USB gaat. Hiermee kunt u de Powerbank via uw PC opladen. Andere kabels zijn ook op de USB-poort van de Powerbank aan te sluiten. Klik hier voor een overzicht van al onze USB-kabels.