CATEGORIEËN

Geheugenkaarten

Opslag voor uw foto’s en video’s

Heeft u een foto- of videocamera en bent u op zoek naar geheugenkaarten voor de opslag van uw foto’s en video’s? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim en divers assortiment aan geheugenkaarten. Bestel hieronder direct een geheugenkaart of lees verder voor meer informatie.

Geheugen

Bij de aanschaf van een geheugenkaart, is het van belang om te weten hoeveel GB (Gigabyte) u nodig heeft. Maakt u veel foto’s of video’s? Dan raden wij u aan om een geheugenkaart te kopen met een groter geheugen.

Verschillende geheugenkaarten

Wij hebben diverse geheugenkaarten in ons assortiment. Deze types geheugenkaarten worden aangeduid met SD, SDXC en SDHC. De SD (Secure Digital) kaart kan gebruikt worden voor de opslag van data van 128 MB tot 2GB. De vernieuwde versie van de SD kaart is de SDHC (SD High Capacity) kaart. Deze kaart bevat een capaciteit van 4 GB tot 32 GB. Tot slot verkopen wij ook SDXC (SD Extended Capacity) kaarten. Deze geheugenkaart beschikt over een capaciteit van 64 GB tot 2TB.

Heeft u advies nodig?

Wilt u uw geheugenkaart uitlezen op uw computer? Dit kunt u zeer eenvoudig doen met een kaartlezer. Bekijk hieronder ons assortiment aan geheugenkaarten. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.