CATEGORIEËN

Componenten


Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2 3 4 5

Computeronderdelen ter verbetering van uw pc

Met componenten worden onderdelen bedoeld die in uw elektronische apparatuur worden gebruikt. Componenten voor uw computer helpen uw pc te verbeteren, vernieuwen of vervangen. U kunt tevens, door de juiste computeronderdelen te bestellen, zelf een hele eigen pc samenstellen.

Harde schijven

Voor het vergroten van uw geheugen of het vervangen van een defecte schijf, bieden wij diverse interne harde schijven van verschillende merken aan. Daarnaast vindt u in ons assortiment diverse hulpmiddelen voor deze harde schijven, zoals bevestigingsplaten en dockingsstations.

PCI kaarten

Peripheral Component Interconnect (PCI) kaarten zorgen ervoor dat de functionaliteiten van uw computer worden uitgebreid. Dit komt doordat een PCI express kaart ervoor zorgt dat er aanvullende poorten op uw pc worden gecreëerd. Er bestaan verschillende soorten en maten PCI-kaarten. Zo bieden wij PCI express kaarten aan die zorgen voor meerdere USB aansluitingen, maar ook draadloze PCI netwerkkaarten die zorgen voor een draadloze internetverbinding. Eventueel gereedschap voor het inbouwen van dergelijke kaarten, vindt u hier. Komt u er niet uit welke kaart u nodig heeft? Neem dan gerust even contact met ons op.

Koeling en andere benodigdheden

Naast bovengenoemde componenten ter vervanging of uitbreiding van uw computer, bieden we ook koelventilatoren aan ter bescherming van uw pc. Deze ventilatoren zorgen ervoor dat uw pc niet oververhit raakt en u uw werkzaamheden met een gerust hart kunt uitvoeren. Wij bieden tevens een uitgebreid aanbod voor andere computerbenodigdheden, zoals software en andere accessoires.