CATEGORIEËN

Intern


Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2 3 4

Interne kabels bestelt u voordelig bij Kabeldirect

Tussen uw computer en harde schijf vindt dataoverdracht plaats. Dit komt tot stand door middel van interne kabels. Hierbij kunt u denken aan SATA kabels en IDE kabels. Daarnaast heeft de apparatuur in uw computer voeding nodig. Dit wordt gedaan met voedingskabels . Wilt u graag een interne kabel kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk verschillende interne kabels in ons assortiment. Bekijk ze op deze pagina.

Voedingskabels

De apparatuur binnen uw computer heeft natuurlijk stroom nodig. In uw computer zit de voeding en deze kunt u aan de hand van voedingskabels verbinden met apparatuur, zoals het moederbord, de harde schijf of de DVD drive. Wij hebben verschillende voedingskabels in ons assortiment waarmee dit mogelijk is. Daarnaast hebben wij ook Molex – SATA voedingskabels. Hiermee kunt u een Molex apparaat aansluiten op de SATA connector van een voeding.

Dataoverdracht met SATA en IDE kabels

IDE en SATA kabels worden gebruikt om uw apparaten, zoals een DVD station, CD-speler en harde schijf aan te sluiten op uw moederbord. SATA is de vernieuwde versie van IDE. IDE aansluitingen zijn eigenlijk alleen nog maar te vinden in oude computers. Door gebruik te maken van SATA of IDE kabels, kan er dataoverdracht plaatsvinden. Op deze pagina kunt u een keuze maken om ons assortiment aan voedingskabels, SATA kabels of IDE kabels te bekijken.