CATEGORIEËN

Kabeldoorvoer

Heb je last van losliggende kabels op jouw bureau? Werk dan je kabels weg met een kabeldoorvoer. Niet alleen houden onze kabeldoorvoeren jouw werkplek of bureau netjes opgeruimd, ook zorgen ze ervoor dat de kabels altijd binnen handbereik zijn. Wij bieden diverse kabeldoorvoeren aan. Bekijk ons aanbod hieronder.

lees meer...
Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2

Wat is een kabeldoorvoer?

Een kabeldoorvoer is een gadget waarmee jij netjes kabels op bureau’s weg kunt werken. Het zijn als het ware net afgewerkte gaten waar kabels doorheen lopen. Ze zorgen voor een mooi opgeruimd bureau en zijn bijna overal eenvoudig te monteren. Met een kabel- of bureaudoorvoer leid je kabels van onder het bureau netjes naar boven. Het grote voordeel, naast de strakke look, is dat kabels meteen binnen handbereik zijn. Op die manier hoef jij nooit meer onder de tafel te kruipen om je oplaadkabel of andere kabels aan te sluiten.

Kabeldoorvoer gebruiken

Je kunt onze kabeldoorvoeren en bureau doorvoeren eenvoudig in jouw bureau of muur monteren. Zorg ervoor dat je let op de grootte van de doorvoer. Wij bieden onze modellen aan in diverse maten, bijvoorbeeld bureau doorvoeren van 60 mm tot 80 mm. Daarnaast hebben wij enkele en dubbele chrome kabeldoorvoeren met borstelafdichting in 85 bij 85 mm en 145 bij 80 mm. Heb je het product gekozen en op de maat gelet? Maak dan een opening of gat in jouw bureau of muur met dezelfde maten. Vervolgens kun je de doorvoer eenvoudig plaatsen. Laat de kabels door de doorvoer lopen en sluit ze aan op jouw apparaat. Zo liggen je kabels niet in het zicht, maar verlopen ze netjes via de doorvoer. De bespaarde ruimte kun je bovendien voor andere zaken gebruiken!

Welke kabeldoorvoer past bij mij?

Wij bieden diverse modellen kabeldoorvoeren aan. Zo bieden we kunststoffen doorvoeren van 60mm en 80mm aan in diverse kleuren. Kies een kleur die bij jouw bureau of inrichting past. Op die manier valt de doorvoer niet op. Ga na hoeveel kabels je weg wilt werken. Bij veel kabels raden wij de 80mm varianten aan. Ga naast de maat en kleur ook na waar je de doorvoer wilt gebruiken. Standaard doorvoeren zijn geschikt als je alleen kabels weg wilt werken. Wij bieden daarnaast doorvoeren aan met USB en audio-ingangen. Handig als je USB en audio ingangen toegankelijk wilt maken op je bureau!

Kabeldoorvoer kopen bij Kabeldirect.nl

Kom je er niet uit, weet je niet welke kabeldoorvoer het beste bij jou past of wil je gewoon wat extra advies? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Het is ons streven om je vragen dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op dé oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stel je vraag in onze live chat of stuur ons een mail.