CATEGORIEËN

Laptop laders


Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2

Opladers voor uw laptop bestelt u bij Kabeldirect!

Is de oplader van uw laptop kapot gegaan en bent u op zoek naar een vervanger? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben namelijk veel verschillende opladers in ons assortiment. Bekijk ze hieronder!

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een oplader voor uw laptop?

Het kan soms lastig zijn om een vervanger voor de oplader van uw laptop te vinden. Het is van belang om een oplader aan te schaffen met een plug die overeenkomt met uw eigen laptop. Dit staat beschreven in de productomschrijving. Let hier dus goed op. Daarnaast kunt u in de beschrijving ook vinden voor welke soort laptops de laders geschikt zijn. Alle laders zijn inclusief netsnoer (stroomkabel).

Vaste en meerdelige adapters

Bij de aanschaf van een oplader voor uw laptop is het van belang om te weten of u een vaste of meerdelige adapter wilt kopen. Bij een vaste adapter zit de kabel vast aan de adapter. Bij een meerdelige adapter is het mogelijk om de kabels op de adapter aan te sluiten. Zorg ervoor dat uw laptop niet zonder stroom komt te zitten en bekijk hieronder direct ons assortiment aan laptop opladers!

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag bij de aanschaf van een laptop oplader. Heeft u nog vragen ? Voor professioneel advies of bij vragen zijn wij tijdens onze openingstijden telefonisch of per mail te bereiken op +31 (0)85 - 273 73 03 of op [email protected].