CATEGORIEËN

Combinatietang


Geen resultaten gevonden voor de filter!

Combinatietangen bestelt u bij Kabeldirect

Bent u op zoek naar een tang die u voor verschillende doeleinden kunt gebruiken? Denk bijvoorbeeld aan een tang waarmee u kunt knippen én monteren? Bekijk dan hieronder ons assortiment aan combinatietangen. Een combinatietang is de ideale tang voor elke klus. Deze tang heeft namelijk drie verschillende functies. Bekijk hieronder ons assortiment aan combinatietangen.

Knippen

Ten eerste kan een combinatietang gebruikt worden om te knippen. Een combinatietang bevat scherp geslepen snijkanten aan de achterkant van de ‘bek’ om bijvoorbeeld metaaldraad door te knippen.

Buigen

Daarnaast kan een combinatietang gebruikt worden om objecten mee te buigen. Aan de voorkant van de ‘bek’ zit een geribbeld gedeelte om objecten stevig vast te houden en zo kunt u eenvoudig rechte hoeken buigen.

Monteren

Tot slot kan een combinatietang gebruikt worden om te monteren . In het midden van de ‘bek’ zit een boogvormig geribbeld gedeelte waarmee u een goede grip heeft op objecten. Dit maakt het zeer eenvoudig om bouten en moeren vast te maken. Bekijk hieronder ons assortiment aan combinatietangen. Heeft u nog twijfels bij de aanschaf van een combinatietang? Wij helpen u graag bij vragen en geven u graag professioneel advies. Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch of per mail bereiken op +31 (0)85 - 273 73 03 of op [email protected].