CATEGORIEËN

IR verlengers


Infraroodverlengers bestelt u natuurlijk bij Kabeldirect

Heeft u veel apparatuur in een gesloten kast staan? Een infraroodverlenger is de ideale oplossing in dit geval. IR verlengers zorgen ervoor dat het toch mogelijk is om met uw afstandsbediening al uw apparatuur in een gesloten kast te bedienen. Bekijk hieronder onze infraroodverlengers.

Hoe werkt een infraroodverlenger?

Het is zeer eenvoudig om een infraroodverlenger te gebruiken. U kunt de sensor plaatsen aan de voorzijde van het apparaat dat u wilt besturen. Hierbij kunt u denken aan een DVD-speler, Home Cinema Set, Satelliet ontvanger of Set Top Box (KPN/Ziggo/UPC ontvanger). De ontvanger kunt u plaatsen op de bovenzijde van de kast. Nu kunt u zonder problemen uw apparatuur besturen. Bekijk hieronder snel ons assortiment aan infraroodverlengers. Deze beschikken over 3 infraroodsensoren. In de productomschrijving kunt u vinden wat het effectieve bereik van de IR verlenger is.

Heeft u advies nodig?

Heeft u twijfels bij de aanschaf van een universele afstandsbediening Voor professioneel advies of bij vragen zijn wij tijdens onze openingstijden telefonisch of per mail te bereiken op +31 (0)85 - 273 73 03 of op [email protected]