CATEGORIEËN

Zonnepaneel aansluitaccessoires


Geen resultaten gevonden voor de filter!
1

Eenvoudig uw zonnepanelen aansluiten met deze aansluitaccessoires!

Wilt u uw zonnepanelen aansluiten? Wij verkopen verschillende Solarkabels waarmee u zeer eenvoudig en snel uw zonnepanelen kunt aansluiten. Al onze Solarkabels zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik. Bekijk hieronder snel ons assortiment aan zonnepaneel aansluitaccessoires.

Verschillende soorten Solarkabels

Bij het kopen van Solarkabels kunt u verschillende keuzes maken met betrekking tot:
- De kleur : rood of zwart
- De afmetingen per rol : 100 en 500 meter
- De diameter van de ader: 4mm² of 6mm²
Zo kunnen wij dus voor elk zonnepaneel de geschikte kabel leveren.

Veiligheid

Al onze Solarkabels bevatten een halogeenvrije buitenmantel. Dit wil zeggen dat bij het ontstaan van een eventuele brand de rookontwikkeling en de uitstoot van giftige gassen beperkt wordt.

Solarkabels aansluiten op uw zonnepanelen

Om de Solarkabels aan te sluiten aan de zonnepanelen, heeft u Solar connectoren nodig. Wij bieden verschillende Solar connectoren aan. Tot slot verkopen wij een krimptang en montagesleutel voor Solar connectoren. Met de krimptang kunt u gemakkelijk de hulsjes van kabelschoenen aan de kabels vastknijpen. De montagesleutel wordt gebruikt om connectoren te monteren aan de kabels. Bekijk hieronder snel onze verschillende zonnepaneel aansluitaccessoires! Voor professioneel advies of bij vragen zijn wij tijdens onze openingstijden telefonisch of per mail te bereiken op +31 (0)85 - 273 73 03 of op [email protected].