CATEGORIEËN

Cat7 patchkabels


Geen resultaten gevonden voor de filter!

Cat7 patchkabels bestelt u natuurlijk bij Kabeldirect

Bent u op zoek naar een netwerkkabel om een computernetwerk aan te leggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een divers assortiment aan Cat7 patchkabels. Deze kabels zijn ideaal als u uw computer, printer of ander apparaat wilt aansluiten op uw netwerk.

Cat7 netwerkkabels

Er zijn verschillende soorten netwerkkabels. Hierbij geldt: hoe nieuwer/hoger de kabel, hoe sneller de kabel. Op deze pagina vindt u Cat7 patchkabels. Dat wil zeggen dat deze kabel geschikt is voor 10-Gigabit netwerken. Daarnaast kunnen deze kabels een snelheid behalen tot 10.000 Mbit/s. Tot slot heeft deze patchkabel een bandbreedte vanaf 600 MHz.

Opbouw netwerkkabel

Naast de snelheid van de kabel, zitten er ook verschillen in de opbouw van netwerkkabels. Zo vindt u op deze pagina S/FTP patchkabels. Bij deze kabels is er weinig kans op interferentie (overspringen van data). Dit komt doordat de kabel is afgeschermd met vlechtwerk. De aderparen in de kabel zijn bovendien afgeschermd met folie. Deze kabels zijn dus goed afgeschermd tegen elektromagnetische storingen. Bekijk hieronder ons assortiment aan Cat7 patchkabels!

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog twijfels bij de aanschaf van een netwerkkabel? Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch of per mail bereiken op +31 (0)85 - 273 73 03 of op [email protected].