CATEGORIEËN

DVI splitters & adapters

Geen resultaten gevonden voor de filter!
1

DVI splitters en adapters bestelt u voordelig bij Kabeldirect!

Wilt u graag op meerdere beeldschermen tegelijkertijd uw beelden tonen? Of wilt u een HDMI, VGA of DisplayPort kabel aansluiten op een DVI poort? Dan kan een DVI splitter of adapter de perfecte oplossing zijn. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruim en divers assortiment aan splitters en adapters.

DVI splitters

Een DVI splitter is ideaal voor bij het geven van presentaties. Met DVI kabels kunt u namelijk meerdere monitoren aansluiten op een DVI splitter. Vervolgens kunt op deze monitoren tegelijkertijd dezelfde beelden tonen.

DVI adapters

Het aansluiten van uw apparatuur, zoals een computer, laptop of DVD-speler op uw beeldscherm kan soms best een karwei zijn. Vooral als uw apparaat geen DVI aansluiting heeft, maar uw beeldscherm wel. Met een DVI adapter is dit probleem al snel opgelost. U hoeft de adapter enkel in te steken in de DVI poort van uw beeldscherm. Vervolgens kunt u de VGA, HDMI of DisplayPort kabel aansluiten op de adapter. In de productomschrijving staat beschreven welke soort kabel u kunt aansluiten op de adapter.

Heeft u advies nodig?

Bekijk hieronder ons assortiment aan DVI splitters en adapters. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!