CATEGORIEËN

Batterijen


Batterijen voor uw camera bestelt u voordelig bij Kabeldirect

Om uw camera te voorzien van energie, kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van batterijen. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een divers assortiment aan (oplaadbare) batterijen van HQ en Duracell. Hieronder kunt u direct batterijen bestellen of lees verder voor meer informatie.

Oplaadbare batterijen

Camera’s gebruiken in een korte tijd veel stroom. Daarom kunt u het beste kiezen voor NiMH (nikkel-metaalhybride) batterijen. Dit is ook wel een andere benaming voor oplaadbare batterijen. Deze kunnen wel honderden keren opgeladen worden met een batterijlader. Bij de aanschaf van NiMH batterijen is het van belang om te letten op de soort (AA, AAA) en op de capaciteit. Dit wordt aangegeven in milliampère-uur (mAh) en geeft weer hoeveel uren de batterij uw camera kan voorzien van stroom.

Divers assortiment

Wij verkopen verschillende soorten batterijen. Zo bieden wij AAA (mini-penlite) aan, maar ook AA (penlite/mignon) batterijen. Daarnaast zijn onze batterijen verkrijgbaar in verschillende verpakkingen. Heeft u batterijen gekocht en wilt u niet dat deze beschadigen? Bekijk dan snel onze opbergdoos. Hierin kunt u gemakkelijk uw batterijen opbergen. Bekijk hieronder ons assortiment aan (oplaadbare) batterijen.

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag. Voor professioneel advies of bij vragen zijn wij tijdens onze openingstijden telefonisch of per mail te bereiken op +31 (0)85 - 273 73 03 of op [email protected]