CATEGORIEƋN

DVI verlengkabels

DVI verlengkabels bestelt u voordelig bij Kabeldirect

Heeft u uw beeldschermen met een DVI kabel aangesloten op uw apparatuur? En wilt u deze aansluiting verlengen? Dan is een DVI verlengkabel de ideale oplossing. Wij hebben een divers assortiment aan DVI verlengkabels. Bij ons bent u aan het juiste adres!

DVI aansluitingen verlengen

DVI kabels worden gebruikt om digitale signalen over te dragen van uw apparatuur, zoals een PC, DVD-speler of laptop naar moderne beeldschermen. Om deze aansluiting te verlengen, kunt u gebruik maken van een DVI verlengkabel. U kunt uw bestaande DVI kabel aansluiten op de verlengkabel. Vervolgens kunt u deze aansluiten op uw monitor of beeldscherm. Daarna kunt u genieten van uw beelden op uw beeldscherm. Onze DVI verlengkabels zijn beschikbaar in verschillende lengtes.

DVI connectoren

Bij het kopen van een DVI verlengkabel is het van belang om te letten op de DVI connectoren. Deze zijn namelijk verschillend per kabel:
- DVI-D Single link
- DVI-D Dual link
- DVI-A Analoog VGA
- DVI-I Single link
- DVI-I Dual link
Bekijk dus goed welke DVI connector u nodig heeft om uw DVI aansluiting te verlengen.

heeft u advies nodig?

Hieronder kunt u ons assortiment aan DVI verlengkabels bekijken. Heeft u nog vragen? Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch en per mail bereiken. Klik hier voor onze contactgegevens. Wij helpen u graag!