CATEGORIEËN

Kaartlezers


Geen resultaten gevonden voor de filter!
1

Kaartlezers koopt u bij Kabeldirect

Bent u op zoek naar een gadget om een geheugenkaart uit te lezen via uw computer? Met een kaartlezer is het heel eenvoudig om bestanden over te dragen van uw geheugenkaart naar uw pc. Daarnaast is het de ideale oplossing als u geen juiste USB kabel voor uw digitale camera heeft. Bekijk hieronder snel ons assortiment aan kaartlezers.

Eenvoudig in gebruik

Kaartlezers zijn zeer eenvoudig te gebruiken. Met de USB kabel kunt u de kaartlezer aansluiten op uw pc en daarna steekt u uw geheugenkaart in de kaartlezer. Hierna kunt u bestanden overdragen naar uw pc.

Geheugenkaarten

Wij hebben een ruim assortiment aan kaartlezers met ingangen voor diverse geheugenkaarten , zoals (micro) SD, MicroDrive en Memory Stick. In de productomschrijving kunt u zien voor welke geheugenkaarten de kaartlezer geschikt is.

USB 2.0 en 3.0

Wij bieden kaartlezers aan met USB 2.0 en 3.0 aansluitingen. Werkt u veel met grote bestanden? Dan kunt u het beste kiezen voor een kaartlezer met USB 3.0 aansluiting. Deze kaartlezers zijn namelijk efficiënter en kunnen snelheden behalen tot 5 GB/s. Wilt u graag bestanden overdragen van de ene geheugenkaart naar de andere? Dan raden wij u aan om een kaartlezer met meerdere poorten aan te schaffen. Deze kaartlezers hebben meerdere ingangen om geheugenkaarten in te steken. Bekijk hieronder snel ons assortiment aan kaartlezers. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!