CATEGORIEËN

GSM / Smartphone accessoires

Geen resultaten gevonden voor de filter!

Alle accessoires die u nodig heeft voor uw smartphone

Hij is bijna niet meer weg te denken uit ons leven: de mobiele telefoon. Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw smartphone of GSM, verkopen wij diverse accessoires. Deze accessoires zijn verkrijgbaar voor diverse merken, zoals Apple, Samsung en nog veel meer merken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan Blackberry, HTC, LG, Sony en Nokia. Hieronder kunt u een keuze maken uit de verschillende merken of lees verder voor meer informatie.

Kabels en laders

Om gebruik te kunnen maken van uw mobiele telefoon, is het van belang dat deze is voorzien van stroom. Zo verkopen wij voor onder andere Apple en Samsung diverse oplaadkabels en (draadloze) laders waarmee dit mogelijk is. Wilt u graag data overdragen van uw telefoon naar uw computer en vice versa? Hiervoor hebben wij ook diverse kabels in ons assortiment.

Bescherming

Er zijn diverse mogelijkheden om uw smartphone of GSM te beschermen tegen vallen, krassen, stof en schade. Wij willen daar graag een handje in helpen door u een divers assortiment aan telefoonhoesjes en screenprotectors te bieden.

Accessoires

Tot slot verkopen wij ook diverse andere accessoires die het gebruik van uw telefoon nog eenvoudiger maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan (auto)houders, powerbanks en oplaad docks. Bovendien hebben wij ook diverse accessoires in ons assortiment voor uw SIM-kaart en om het gebruik van uw touch screen gemakkelijk te maken. Kies hieronder het merk van uw telefoon en bekijk snel ons aanbod aan accessoires!