CATEGORIEËN

12V Splitters


Meer 12 volt aansluitingen in de auto?

Wilt u onderweg in de auto uw telefoon opladen? Of wilt u uw portable DVD-speler, navigatie en koelbox tegelijkertijd van stroom voorzien? Een 12v sigarettenaansteker splitter is hiervoor een ideale oplossing. Het is de perfecte auto accessoire voor lange ritten in de auto en tijdens autovakanties!

Met een 12v splitter kunt u van de sigarettenaansteker meerdere aansluitingen maken. Op deze wijze kunt u verschillende digitale apparatuur tegelijkertijd opladen of van stroom voorzien. Dit kunt u doen door verschillende autoladers aan te sluiten op de autoverdeeladapter.

12v splitters met USB aansluiting

Tot slot zijn er een aantal 12v splitters waarop u een USB kabel kunt aansluiten. De splitter bevat een lampje waaraan men kan zien of de adapter wordt gevoed. U hoeft niet bang te zijn voor overbelasting van de splitter, want er is een zekering in de autoverdeeladapter verwerkt.

Op deze manier wordt overbelasting voorkomen. Kabeldirect heeft een aantal 12v splitters in het assortiment met verschillende hoeveelheden poorten, zoals de 2-poorts, 3-poorts en zelfs 4-poorts splitters.