CATEGORIEËN

Apple


Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2 3 4 5

Accessoires voor uw iPad bestelt u bij Kabeldirect

Bent u op zoek naar accessoires voor uw iPad? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een divers assortiment aan tablet hoesjes, screenprotectors, kabels & laders en accessoires. Bekijk ze hieronder of lees verder voor meer informatie.

Optimale bescherming voor uw iPad

Om uw iPad optimale bescherming te bieden, kunt u het beste gebruik maken van een tablet hoes of screenprotector. Hiermee beschermt u uw iPad tegen krassen, vuil en stof. Daarnaast geeft u uw tablet een mooie uitstraling met een iPad hoes.

Opladen

Bent u de oplader van uw iPad kwijt? Of is de oplaadkabel stuk gegaan? Dat is geen probleem. Wij hebben namelijk een divers assortiment aan opladers en oplaadkabels. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Bent u vaak onderweg? Bekijk dan onze (dubbele) autoladers eens.

iPad accessoires

Bent u op zoek naar andere accessoires voor uw tablet? Klik dan hier. Wij verkopen bijvoorbeeld diverse autohouders en touchscreen pennen & handschoenen. Tot slot bieden wij ook standaarden en powerbanks aan voor uw tablet. Met deze accessoires kunt u optimaal gebruik maken van uw iPad. Bekijk hieronder ons assortiment aan accessoires voor uw iPad!

Heeft u nog vragen?

Heeft u twijfels bij de aanschaf van accessoires voor uw tablet? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Voor professioneel advies of bij vragen zijn wij tijdens onze openingstijden telefonisch of per mail te bereiken op +31 (0)85 - 273 73 03 of op [email protected].