CATEGORIEËN

Klittenband

Klittenband wordt al decennia gebruikt voor allerlei doeleinden. Klittenband is onder andere zeer geschikt voor het netjes wegwerken van losliggende kabels. Een groot voordeel van klittenband ten opzichte van ander wegwerkmateriaal is dat klittenband opnieuw kan worden gebruikt. Het is bovendien zeer eenvoudig in gebruik en makkelijk aan te brengen. Klittenband zorgt het voor een nette en professionele uitstraling. In ons assortiment vind je zeer sterk en goedkoop klittenband. Deze komen in verschillende soorten en maten. Zo hebben we dubbelzijdige klittenband op rol of per meter, maar ook zelfklevend klittenband en klittenband bundelbandjes. We bieden deze in allerlei kleuren aan zoals rood, groen, geel, blauw, zwart en wit. Kortom: er is voor ieder wat wils.

lees meer...
Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2 3

Welke soort klittenband bestaat er?

Er zijn veel soorten klittenband te koop. Zo zijn ze er in verschillende breedtematen en lengtematen zoals 1, 5, 25 en 100 meter. Kabeldirect.nl verkoopt uitsluitend A-merken zoals Cablexpert, ID scratch, InLine, KD, Orico en Velcro klittenband. Hieronder hebben wij al onze klittenbandsoorten opgesomd.

Zelfklevend klittenband met plakstrip (tape)

Zelfklevend klittenband heeft een hoge kleefkracht en plakt op bijna ieder oppervlak. Wanneer deze op rol gekocht wordt kan het eenvoudig op de gewenste lengte geknipt worden. Ook is het makkelijk te sluiten en weer te openen.

Dubbelzijdig klittenband

Dubbelzijdig klittenband is een band met aan één zijde de haakkant en aan de andere zijde de luskant. Deze beide kanten zitten met de rug naar elkaar toe. Hierdoor is deze klittenbandsoort uitermate geschikt om kabels bij elkaar te binden. Het grote voordeel van klittenband in tegenstelling tot tie-wraps, die ook vaak gebruikt worden, is dat klittenband de kabels niet afknelt als je het gebruikt als kabelbinder.

Klittenband op rol (kabelbinder op rol)

Klittenband op rol wordt ook vaker kabelbinder op rol genoemd. In principe is deze klittenband hetzelfde als dubbelzijdig klittenband en uitermate geschikt om kabels bij elkaar te binden voor een goed kabelmanagement.

Klittenband kopen bij Kabeldirect.nl!

Kom je er niet uit, weet je niet welke klittenband je nodig hebt of wil je gewoon wat extra advies? Neem dan gerust contact met ons op. Het is ons streven om elke vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op een oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stuur ons een e-mailbericht.