CATEGORIEËN

Klittenband

Klittenband wordt al decennia gebruikt voor allerlei doeleinden. Klittenband is onder andere zeer geschikt voor het netjes wegwerken van losliggende kabels. Een groot voordeel van klittenband ten opzichte van andere kabel management accessoires is dat klittenband opnieuw kan worden gebruikt. Eenvoudig los te maken en opnieuw om de kabels te spannen. Het is bovendien zeer eenvoudig in gebruik en makkelijk aan te brengen. Klittenband zorgt het voor een nette en professionele uitstraling. In ons assortiment vind je zeer sterk en goedkoop klittenband. Deze komen in verschillende soorten en maten. Zo hebben we dubbelzijdige klittenband op rol of per meter, welke we op maat afknippen. Maar ook zelfklevend klittenband en klittenband bundelbandjes. We bieden deze in allerlei kleuren aan zoals rood, groen, geel, blauw, zwart en wit. Kortom: er is voor ieder wat wils.

lees meer...
Geen resultaten gevonden voor de filter!

Welke soort klittenband bestaat er?

Er zijn veel soorten klittenband te koop. Zo zijn ze er in verschillende breedtematen en lengtematen zoals 1, 5, 25 en 100 meter. Kabeldirect.nl verkoopt uitsluitend A-merken zoals Cablexpert,, InLine, Orico en Velcro klittenband. Hieronder hebben wij al onze klittenbandsoorten opgesomd.

Zelfklevend klittenband met plakstrip (tape)

Zelfklevend klittenband heeft een hoge kleefkracht en plakt op bijna ieder oppervlak. Wanneer deze op rol gekocht wordt kan het eenvoudig op de gewenste lengte geknipt worden.Deze klittenband is handig wanneer je liever niet wil boren, schroeven of permanente beschadigingen wil veroorzaken. De zelfklevende plakstrip maakt de klittenband niet alleen eenvoudig te monteren, maar ook eenvoudig te verwijderen.

Dubbelzijdig klittenband

Dubbelzijdig klittenband is een band met aan één zijde de haak kant en aan de andere zijde de luskant. Deze beide kanten zitten met de rug naar elkaar toe. Hierdoor is deze klittenbandsoort uitermate geschikt om kabels bij elkaar te binden. Het grote voordeel van klittenband in tegenstelling tot tie-wraps, die ook vaak gebruikt worden, is dat klittenband de kabels niet afknelt als je het gebruikt als kabelbinder. Daarnaast heb je voor dubbelzijdige klittenband geen zachte en harde kant nodig. In plaats daarvan kleeft de klittenband simpelweg zodra deze de andere kant raakt.

Klittenband op rol (kabelbinder op rol)

Klittenband op rol wordt ook vaker kabelbinder op rol genoemd. In principe is deze klittenband hetzelfde als dubbelzijdig klittenband en uitermate geschikt om kabels bij elkaar te binden voor een goed kabelmanagement. Daarnaast hebben we ook harde en zachte klittenband op rol. Feitelijk is dit hetzelfde als dubbelzijdige klittenband, echter zijn de harde en zachte kant apart verkrijgbaar op rol. Dit maakt het zo dat je de twee verschillende types klittenband op de twee oppervlaktes die aan elkaar moeten kleven kunt monteren, zodra de twee oppervlaktes elkaar raken zal de klittenband hechten.

Klittenband kopen bij Kabeldirect.nl!

Kom je er niet uit, weet je niet welke klittenband je nodig hebt of wil je gewoon wat extra advies? Neem dan gerust contact met ons op. Het is ons streven om elke vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op een oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stel jouw vraag in onze live chat of stuur ons een e-mailbericht.