CATEGORIEËN

Tulp Aansluitkabels


Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2 3 4

Tulp aansluitingen maken met de kabels van kabeldirect

Wilt u uw CD speler, ontvanger, DVD-speler of stereo aansluiten op een versterker of mengpaneel? Dan kunt u het beste gebruik maken van een tulp aansluitkabel. Andere benamingen voor tulp zijn: RCA of Cinch. Wij hebben een divers assortiment aan tulp aansluitkabels.

Soorten tulp kabels

De RCA kabels zijn te herkennen aan de verschillende kleuren aan de uiteinden van de tulp kabels. Deze kleuren geven aan voor welk beeld- of geluidssignaal de stekker geschikt is. Wilt u een stereosignaal maken? Bekijk dan de tulp kabels met twee pluggen aan de uiteinden. De rode tulp stekker verzorgt het geluid van rechts en de zwarte of witte tulp stekker verzorgt het geluid van links.

Tot slot zorgt de gele tulp stekker voor een videosignaal en met een oranje tulp stekker kunt u een digitale coax aansluiting maken.Daarnaast verkopen wij haakse aansluitkabels. Het voordeel van haakse tulp aansluitkabels is dat deze kabels minder snel breken. Daarnaast kunnen de apparaten hierdoor dichter tegen de muur of verder in de kast geschoven worden. Onze tulp aansluitkabels hebben verschillende afmetingen tussen 0,75 en 20 meter.

Tulp aansluitkabel aansluiten op uw versterker of mengpaneel

Het is heel simpel om met een tulp aansluitkabel uw CD speler of stereo aan te sluiten op een versterker of mengpaneel. U kunt gewoon de tulpstekkers van de RCA aansluitkabels eenvoudig bevestigen in de tulp in-/uitgangen van de apparaten.