CATEGORIEËN

DVI - HDMI kabels

DVI naar HDMI kabels bestelt u voordelig bij Kabeldirect!

Wilt u uw computer of laptop aansluiten op uw beeldscherm of monitor? Dan kan het voorkomen dat uw beeldscherm enkel een HDMI aansluiting heeft en uw computer of laptop aan een DVI aansluiting. Dit is geen probleem. Een DVI naar HDMI kabel is dan namelijk de perfecte oplossing. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim en divers assortiment aan DVI naar HDMI kabels.

DVI naar HDMI aansluiting maken

Het aansluiten van een DVI computer of laptop op een HDMI beeldscherm is zeer eenvoudig met een DVI naar HDMI kabel. U kunt de HDMI connector aansluiten op uw beeldscherm of monitor en de DVI connector sluit u aan op uw computer of laptop. Vervolgens kunt u genieten van videobeelden op uw beeldscherm.

DVI naar HDMI kabel of adapter

Bij het maken van een DVI naar HDMI aansluiting kunt u – in plaats van een kabel - ook gebruik maken van een adapter. Deze adapter kunt u aansluiten op uw DVI poort en vervolgens kunt u uw HDMI kabel aansluiten op de adapter. Op deze wijze heeft op een eenvoudige manier een DVI naar HDMI aansluiting gemaakt.Let op: een DVI naar HDMI kabel/adapter ondersteunt enkel videosignalen, dus geen audiosignalen. Voor de verzending van audiosignalen dient u een aparte kabel te gebruiken. Bekijk hieronder ons assortiment aan DVI naar HDMI kabels en adapters. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.