CATEGORIEËN

Kabelgoten

Gebruik een kabelgoot om je kabels op een nette en georganiseerde manier weg te werken. Zo zorg je ervoor dat je kabels niet meer in het zicht zijn of in de weg liggen. Kabelgoten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat je er altijd een vindt, die past bij jouw interieur. Bestel jouw kabelgoot vandaag nog bij Kabeldirect en geniet van een opgeruimde en veilige omgeving.

lees meer...
Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2 3 4

Wat is een kabelgoot?

Kabelgoten zijn ideaal om een of meerdere kabels netjes weg te werken evenals de kabels te beschermen tegen beschadigingen en kabelbreuken. Kabelgoten worden veel gebruikt door zowel consumenten als bedrijven om audio-, video-, antenne- en internetkabels weg te werken langs een vloer, wand of plafond. Er bestaan verschillende soorten kabelgoten in allerlei soorten en maten. Let dus goed op de afmetingen van de goot, zodat je de juiste kiest.

Welke soorten kabelgoten zijn er?

Het meest populair is de aluminium kabelgoot. We hebben verschillende kabelgoten, zoals de 0,75m lengtes (75 centimeter). Deze variëren van ongeveer 3,3 tot 5 centimeter breed en worden geleverd in verschillende kleuren. Voor deze kabelgoten zijn ook hoeken beschikbaar, zodat je de kabels ook in hoeken netjes weg kunt werken. Verder hebben wij ook diverse vloergoten van PVC beschikbaar. Deze zijn over het algemeen iets breder en hebben een laag profiel, ideaal geschikt voor ruimtes waar het noodzakelijk is om kabels over de vloer te trekken. Ook deze kabelgoten worden geleverd in verschillende kleuren. Dan zijn er nog verschillende generieke kabelgoten, zoals de bureaukabelgoten die het mogelijk maken kabels netjes onder een bureau weg te werken. Het materiaal dat geschikt is voor jouw toepassing kan verschillen. Sommige materialen zijn iets sterker dan andere en hebben ook een andere uitstraling. Het is handig om hiermee rekening te houden.

Bevestiging van kabelgoten

Er zijn verschillende manieren om kabelgoten te bevestigen. Indien je bijvoorbeeld niet kunt of wilt schroeven, is een kabelgoot met plakstrip een handige oplossing, waarmee je gemakkelijk de kabelgoot kunt plakken en deze op zijn plek blijft. Niet alle kabelgoten beschikken over deze plakstrips, sommige kabelgoten moeten worden geschroefd of worden gewoon op zijn plek gehouden door bijvoorbeeld anti slip materiaal aan de onderkant van de goot. Let dus goed op bij het kiezen van een kabelgoot, dat de manier van bevestigen past bij jouw toepassing.

Op maat maken van een kabelgoot

Omdat er vaste lengtes bestaan voor kabelgoten is het vaak mogelijk om verschillende stukken te combineren om de gewenste lengte te creëren. Het is mogelijk om de goten op maat te zagen. Het gebruik van hoeken en losse stukken biedt vaak te oplossing voor complexere ruimtes waar kabels via een omweg gelegd moeten worden.

Zwarte kabelgoten, witte kabelgoten en andere kleuren

Zwarte en witte kabelgoten zijn twee veelvoorkomende kleuren die gebruikt worden om kabels weg te werken en te organiseren. De zwarte kabelgoot is populair in moderne en industriële interieurs, terwijl de witte kabelgoot meer geschikt is voor een strak en minimalistisch interieur. Daarnaast vind je bij Kabeldirect ook zilverkleurige kabelgoten.

Kabelgoot kopen

Wil je een kabelgoot kopen, dan ben je bij Kabeldirect aan het juiste adres. Bekijk het aanbod en bestel eenvoudig online. Heb je hulp nodig? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Het is ons streven om elke vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op dé oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stel onze vraag in onze live chat of stuur ons een e-mailbericht.