CATEGORIEËN

Kabelgoten

Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2

Kabelgoot kopen?

Wanneer u kabels wilt wegwerken zijn er veel verschillende mogelijkheden om kabels weg te werken. is de ultieme oplossing een kabelgoot. Deze goten zorgen ervoor dat uw kabels niet meer in het zicht zijn. Daarnaast bieden ze optimale bescherming voor uw blootliggend materiaal. In ons assortiment vindt u een verscheidenheid aan mogelijkheden op het gebied van kabelgoten. Zo hebben we rechte kabelgoten van verschillende lengtes, maar ook kabeldoorvoerdozen en kabelgoten met een hoek van 90 graden. Deze komen in diverse kleuren en afmetingen. Zo vindt u altijd wat u zoekt.

Wat is een kabelgoot

Kabelgoten worden veel gebruikt om een kabel of meerdere kabels netjes weg te werken evenals de kabels te beschermen tegen beschadigingen en kabelbreuken. Kabelgoten worden veel gebruikt door zowel consumenten als bedrijven en worden vaak langs een vloer of wand geplaatst om bijvoorbeeld audio-, video-, antenne- en internetkabels weg te werken. Er bestaan verschillende soorten kabelgoten in allerlei soorten en maten. Let dus goed op de afmetingen van de goot, zodat u de juiste goot kiest die bij u van toepassing is.

Type kabelgoten

Het meest populair is de aluminium kabelgoot. We hebben verschillende kabelgoten onder andere de 0,75m lengtes (75 centimeter). Deze variëren van ongeveer 3,3 tot 5 centimeter breed en worden geleverd in verschillende kleuren. Voor deze kabelgoten zijn ook hoeken beschikbaar, zodat u de kabels ook in hoeken netjes weg kunt werken. Verder hebben wij ook diverse vloergoten van PVC beschikbaar. Deze zijn over het algemeen iets breder en hebben een laag profiel, ideaal geschikt voor ruimtes waar het noodzakelijk is om kabels over de vloer te trekken. Ook deze kabelgoten worden geleverd in verschillende kleuren. Dan zijn er nog verschillende generieke kabelgoten, zoals de bureaukabelgoten die het mogelijk maken kabels netjes onder een bureau weg te werken. Het materiaal dat geschikt is voor uw toepassing kan verschillen. Sommige materialen zijn iets sterker dan andere en hebben ook een andere uitstraling. Het is handig om hiermee rekening te houden alvorens het bestellen.

Bevestiging

Er zijn verschillende manieren om kabelgoten te bevestigen. Indien u bijvoorbeeld niet kunt schroeven, kunt u kiezen voor een kabelgoot met plakstrip, waardoor u gemakkelijk de kabelgoot kunt plakken en deze op zijn plek blijft. Niet alle kabelgoten beschikken over deze plakstrips, sommige kabelgoten moeten worden geschroefd of worden gewoon op zijn plek gehouden door bijvoorbeeld anti slip materiaal aan de onderkant van de goot. Let dus goed op bij het kiezen van een kabelgoot, dat de manier van bevestigen past bij uw toepassing.

Op maat maken van een kabelgoot

Omdat er vaste lengtes bestaan voor kabelgoten is het vaak mogelijk om verschillende stukken te combineren om de gewenste lengte te creëren. Het is vaak mogelijk om de goten op maat te zagen wanneer het niet mogelijk is om met de vaste lengtes de juiste lengte te verkrijgen. Het gebruik van hoeken en losse stukken biedt vaak te oplossing voor complexere ruimtes waar kabels via een omweg gelegd moeten worden.

Hulp nodig bij het kiezen van een kabelgoot?

Komt u er niet uit of weet u niet welke kabelgoot voor u het handigst is of twijfelt u over de materiaalkeuze? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Het is ons streven om elke vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat u nooit lang hoeft te wachten op dé oplossing waarmee u aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stel onze vraag in onze live chat of stuur ons een e-mailbericht.