CATEGORIEËN

Beveiliging & Domotica

Geen resultaten gevonden voor de filter!

Beveiliging voor alle ruimtes en situaties

Met een gerust gevoel van huis of kantoor gaan? Dat kan door de juiste beveiliging. Bij Kabeldirect koopt u diverse beveiligingssystemen en beveiligingsapparatuur. We leveren zowel totaalpakketten als afzonderlijke onderdelen. Nieuw in ons assortiment is Domotica om uw huis of andersoortig pand volledig elektronisch te integreren.

Camera

Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van camerabeveiliging, zowel voor gebruik binnen als buiten. Zo zijn er de bekende Dome camera's die aan kunnen worden gesloten aan het netwerk. Daarnaast bieden we ook vele slimme oplossingen, zoals camera babyfoons of een wandklok met ingebouwde camera-apparatuur.

Alarm

Naast camerabeveiliging bieden we ook complete inbraakbeveiliging aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een pakket waarin diverse sensoren zitten, een afstandbediening en bedieningsunit. Naast complete sets, hebben we ook diverse losse onderdelen in ons assortiment om uw systeem compleet te maken of uit te breiden.

Brand

Een essentieel soort beveiliging voor in uw huis of bedrijf, is de brandbeveiliging. Deze realiseert u eenvoudig door het monteren van een rookmelder. Naast diverse rookmelders, bieden wij ook montageplaten om deze beveiliging te bevestigen. Voor de juiste batterijen voor in uw rookmelder, klikt u hier.

Andere beveiliging

Naast de gebruikelijke beveiligingssystemen, bieden we ook beveiligingssoftware voor uw computer aan. U vindt deze soort beveiliging door hier te klikken.