CATEGORIEËN

Apple

Geen resultaten gevonden voor de filter!

Apple accessoires koopt u natuurlijk bij Kabeldirect

Heeft u een iPhone en bent u op zoek naar accessoires voor uw telefoon? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een divers assortiment aan accessoires voor iPhones. Bekijk hieronder onze Apple telefoonhoesjes, screenprotectors, kabels & laders of overige accessoires.

Bescherming voor uw iPhone

Uw iPhone verdient natuurlijk de allerbeste bescherming. Met de telefoonhoesjes en screenprotectors van Kabeldirect hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat uw telefoon stuk gaat. Wij hebben namelijk diverse flipcases en hard cases voor uw iPhone. Zo is uw telefoon optimaal beschermd tegen krassen, vallen en andere beschadigingen. Tot slot verkopen wij diverse screenprotectors. Deze protectors bieden bescherming voor het scherm en de achterkant van uw iPhone tegen vuil, stof en krassen.

Kabels & laders voor uw iPhone

Bent u uw oplader voor uw iPhone kwijt, of is uw oplaadkabel stuk gegaan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een divers assortiment aan opladers en Lightning oplaadkabels voor uw iPhone. Zowel bedraad als draadloze iPhone laders. Klik hier voor meer informatie over Lightning Kabels. Bent u vaak onderweg? Dan kunnen wij u ook diverse autoladers voor uw telefoon aanbieden.

Overige accessoires voor uw iPhone

Ook voor andere accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Zo hebben wij diverse powerbanks, telefoonhouders en touchscreen handschoenen. Wilt u op optimale wijze uw smartphone bedienen? Bekijk dan onze touchscreen pennen eens. Wij hebben nog veel meer accessoires in ons assortiment. Bekijk ze snel!