CATEGORIEËN

Playstation 4

De juiste Playstation 4 kabels en accessoires zorgen voor de beste game-ervaringen. Dat wil jij toch ook? Ga voor haarscherp beeld, maximaal gamecomfort en zeg vaarwel tegen lege controllers met de PS4 kabels en Playstation 4 accessoires van Kabeldirect. Kies een van de speciale Playstation 4 HDMI kabels of vind het accessoire waar jij naar op zoek bent in het onderstaande overzicht.

lees meer...

De PS4 kabel die jij zoekt

Heb je een Playstation, dan heb je verschillende kabels nodig. Van een oplaadkabel voor je headset tot een oplaadkabel voor je controller: iedere accessoire heeft wel zijn eigen kabel. Bij Kabeldirect vind je altijd de kabel waar jij naar op zoek bent. Zie je de Playstation 4 kabel waar jij naar zoekt niet in dit overzicht staan? Laat ons dan gerust weten welke kabel je nodig hebt!

De beste PS4 HDMI kabels

Bestaat jouw gaming setup uit een full HD of 4K scherm, maar maak je nog gebruik van een oude HDMI kabel? Zonde, want met een HDMI kabel die speciaal voor de PS4 ontwikkeld is, benut je de kracht van je console en beeldscherm voor de volle 100%. De Playstation 4 HMDI kabels voldoen aan de HMDI 2.0 specificaties en zijn geschikt voor de volgende PS4 modellen:

  • Sony PlayStation 4 (Phat)
  • Sony PlayStation 4 Slim
  • Sony PlayStation 4 Pro
Wil jij naast de beste beeldkwaliteit ook profiteren van het beste geluid? Gebruik dan een optische audiokabel als je jouw Playstation op een speakerset of andere audioset aansluit.

Oplaadkabels voor jouw Playstation 4 controller

Er is natuurlijk niets vervelender dan een controller die tijdens het gamen uitvalt omdat de accu leeg is. Is je huidige oplaadkabel net te kort om je bank of stoel te halen, of wil je het liefst helemaal zonder kabel spelen? Kies een van de kabels of accessoires die bij jouw wensen past en zeg vaarwel tegen lege accu’s. Toe aan een nieuwe accu? Ook met nieuwe accu’s en andere vervangende onderdelen voor je controller kan Kabeldirect je helpen!

Playstation 4 kabels kopen bij Kabeldirect.nl

Bij Kabeldirect kun je terecht voor verschillende Playstation 4 kabels en accessoires. Kom je ergens niet uit, weet je niet welke lengte of variant je nodig hebt of wil je graag extra advies? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Het is ons streven om je vragen dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op dé oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stel je vraag in onze live chat of stuur ons een mail.