CATEGORIEËN

VGA verloopkabels- en adapters

Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2

VGA verloopkabels en adapters bestelt u natuurlijk bij Kabeldirect

Wilt u uw televisie aansluiten op uw computer of laptop, maar hebben deze twee apparaten verschillende aansluitingen, zoals VGA, DVI of HDMI? Dat is geen probleem. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij hebben namelijk diverse VGA verloopkabels en adapters in ons assortiment waarmee u een VGA aansluiting kunt omzetten naar een ander soort aansluiting.

VGA verloopkabels

Oudere monitoren en computers hebben nog VGA aansluitingen. Wilt u hierop toch een nieuwer apparaat op aansluiten met een HDMI, USB, DVI of DisplayPort aansluiting? Dan kunt u een VGA verloopkabel aanschaffen. De twee connectoren van deze kabel kunt u eenvoudig aansluiten op uw apparatuur en vervolgens kunt u genieten van beeld op uw televisie of monitor.

VGA adapters

Wilt u een niet-VGA aansluiting veranderen in een VGA aansluiting? Bekijk dan onze adapters eens. Deze adapters kunt u bevestigen in de niet-VGA aansluiting en vervolgens kunt u hierop een VGA kabel op aansluiten. Tot slot hebben wij ook soldeerbare VGA stekkers in ons assortiment. Deze kunt u gebruiken om een nieuwe connector op uw VGA kabel te maken. Bekijk hieronder ons assortiment aan VGA verloopkabels en adapters.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog twijfels bij de aanschaf van een VGA verloopkabel en adapter? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Tijdens onze openingstijden zijn wij te bereiken op +31 (0)85-2737303 of op [email protected]. Wij helpen u graag!