CATEGORIEËN

VGA verloopkabels- en adapters


Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2

VGA verloopkabels en adapters bestelt u natuurlijk bij Kabeldirect

Wilt u uw televisie aansluiten op uw computer of laptop, maar hebben deze twee apparaten verschillende aansluitingen, zoals VGA, DVI of HDMI? Dat is geen probleem. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij hebben namelijk diverse VGA verloopkabels en adapters in ons assortiment waarmee u een VGA aansluiting kunt omzetten naar een ander soort aansluiting.

VGA verloopkabels

Oudere monitoren en computers hebben nog VGA aansluitingen. Wilt u hierop toch een nieuwer apparaat op aansluiten met een HDMI, USB, DVI of DisplayPort aansluiting? Dan kunt u een VGA verloopkabel aanschaffen. De twee connectoren van deze kabel kunt u eenvoudig aansluiten op uw apparatuur en vervolgens kunt u genieten van beeld op uw televisie of monitor.

VGA adapters

Wilt u een niet-VGA aansluiting veranderen in een VGA aansluiting? Bekijk dan onze adapters eens. Deze adapters kunt u bevestigen in de niet-VGA aansluiting en vervolgens kunt u hierop een VGA kabel op aansluiten. Tot slot hebben wij ook soldeerbare VGA stekkers in ons assortiment. Deze kunt u gebruiken om een nieuwe connector op uw VGA kabel te maken. Bekijk hieronder ons assortiment aan VGA verloopkabels en adapters.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog twijfels bij de aanschaf van een VGA verloopkabel en adapter? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Voor professioneel advies of bij vragen zijn wij tijdens onze openingstijden telefonisch of per mail te bereiken op +31 (0)85 - 273 73 03 of op [email protected]